Γεννητούρια στην ελληνική showbiz - Γνωστός ποδοσφαιριστής έγινε μπαμπάς!

Ήρθε στον κόσμο η πριγκίπισσα του!

Γεννητούρια στην ελληνική showbiz - Γνωστός ποδοσφαιριστής έγινε μπαμπάς!

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του διανύει γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής καθώς έγινε μπαμπάς μιας και ήρθε τον κόσμο η "πριγκίπισσά" του!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κολοβό και την σύντροφό του που καλωσόρισαν στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής των "πρασίνων" ανέβασε μια γλυκιά φωτογραφία στο Instagram για τον ερχομό της κορούλας του την οποία αποκάλεσε "πριγκίπισσα".

Δείτε την όμορφη ανάρτηση που έκανε στο Instagram

"Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου ! Καλώς ήρθες πριγκίπισσα μου! έγραψε ο γνωστός αθλητής, στην ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Μάλιστα με μια ανάρτηση είχε μαρτυρήσει και τον γάμο του με το όμορφο μοντέλο!

ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κολοβός με σύντροφο

Κριστιάν Καρεμπέ: Ο πρώην ποδοσφαιριστής έγινε μπαμπάς και αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στην κόρη του

Μπαμπάς για τρίτη φορά έγινε ο Κριστιάν Καρεμπέ ο οποίος μάλιστα θα δώσει στο νέο μέλος της οικογένειας ελληνικό όνομα!

Να πούμε ότι ο πρώην άσσος του ποδοσφαίρου έχει ήδη μια κόρη 2 ετών από την τρίτη του γυναίκα Τζάκι Σιμούν, και ένα ακόμα παιδί από την πρώτη του σύζυγο. Στις αρχές Ιανουαρίου ο Καρεμπέ και η Τζακι υποδέχτηκαν την δεύτερή τους κόρη και σύμφωνα με την εφημερίδα Ral Life θα της δώσουν ελληνικό όνομα! Ποιοι είναι αυτό;

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το νέο μέλος της οικογένειας Καρεμπέ θα ονομαστεί Αλεξία ενώ να πούμε ότι η δίχρονη κόρη του ζευγαριού έχει επίσης ελληνικό όνομα καθώς την λένε Γαία.

Η Τζάκι Σαμούν που είναι πρωταθλήτρια σκι έχει καταγωγή από το Λίβανο με τον Καρεμπέ να μοιράζει τώρα την ζωή του μεταξύ Λιβάνου, Γαλλίας (σ.σ. χώρα καταγωγής) αλλά και Ελλάδας καθώς έχει επιστρέψει στους ερυθρόλευκους αναλαμβάνοντας τη θέση του συμβούλου στρατηγικής της διοίκησης για θέματα σκάουτινγκ, διεθνών σχέσεων και οργάνωσης.