Άναψε φωτιές το σκίσιμο της Στικούδη - Ήταν πιο καυτή από ποτέ

Μάγεψε με την εμφάνιση της η παρουσιάστρια

Άναψε φωτιές το σκίσιμο της Στικούδη - Ήταν πιο καυτή από ποτέ

Πιο καυτή από ποτέ η παρουσιάστρια του My style rocks που για ακόμη μία φορά μάγεψε με την εμφάνιση της που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της.

Η Κατερίνα Στικούδη έβαλε φωτιά στο My style rocks για ακόμη μία φορά. Οι αναλογίες της παρουσιάστριας του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ "εβγαλαν μάτι". Μπορεί οι διαγωνιζόμενες να κάνουν ότι μπορούν για την πρώτη θέση αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε η Κατερίνα Στικούδη, που ήταν για ακόμη μία φορά απλά "καυτή".

Η παρουσιάστρια του παιχνιδιού επέλεξε να φορέσει μια μαύρη τουαλέτα με σκίσιμο στο πλάι, δημιουργία που αναδείκνυε το γυμνασμένο σώμα της. Μάλιστα στη σχετική φωτογραφία που πόσταρε αναρωτιόταν "will you be my valentine".

Ωστόσο σας έχουμε spoiler για το ποια παίκτρια αποχωρεί την προσεχή Παρασκευή στο Gala.

My style rocks Gala: Η πιο "καυτή" εμφάνιση της Στικούδη! Φόρεσε μαύρο φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι!

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε την πιο "καυτή" εμφάνιση στο My style rocks Gala. Φόρεσε μαύρο φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι και ομολογουμένως εντυπωσίασε τους πάντες με αυτή της την επιλογή, καθώς διαθέτει και τις αναλογίες να το φοράει.

Η εκθαμβωτική Κατερίνα Στικούδη υποδέχεται την κριτική επιτροπή που για ακόμα μια φορά καλείται να ξεχωρίσει την πιο στιλάτη εμφάνιση στο My Style Rocks.

Οι έντεκα κοπέλες επιστρατεύουν τις γνώσεις και τη φαντασία τους με μοναδικό σκοπό να εντυπωσιάσουν.

H Kατερίνα Στικούδη πραγματικά εντυπωσίασε τους πάντες με αυτό που φόρεσε απόψε.Στο μεταξύ, ο Στέλιος Κουδουνάρης τα έβαλε και με την Κιάρα Μαρκέζη και την κατηγόρησε ότι της ετοιμάζει τα looks η Ραμόνα πριν λίγες μέρες!

My style rocks Gala