O Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζει εκπομπή στο Mega - Δείτε τι αποκάλυψε!

Οι πρώτες δηλώσεις του!

O Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζει εκπομπή στο Mega - Δείτε τι αποκάλυψε!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για τις επόμενες επαγγελματικές του κινήσεις και αποκάλυψε τι ετοιμάζει στο νέο Mega που έκανε πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε στην εκπομπή "Mega Mag" που έκανε επίσης πρεμιέρα και μίλησε για τα τα όσα ετοιμάζει με τον σταθμό! Διαβάστε όσα είπε ο ταλαντούχος Γιώργος Καπουτζίδης!

"Το πιο γρήγορο, αυτό που έρχεται άμεσα, είναι ότι όντως θα δούμε στις οθόνες του Mega μια εκπομπή η οποία παρουσιάζει όλους τους Έλληνες αθλητές που θα ταξιδέψουν στο Τόκιο για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Γνωρίζουμε τις προσωπικότητες, την καθημερινότητά τους, τα αθλήματά τους, τον μόχθο τους από πρώτο χέρι. Έχουμε ξεκινήσει ήδη γυρίσματα. Νιώθω ήδη πιασμένος, γιατί συμμετέχω κι εγώ. Μετά την ιστιοπλοΐα και την κωπηλασία, δεν μπορώ να ξαναμπώ στο νερό. Εγώ νόμιζα πως θα πηγαίναμε μια βόλτα με τη βαρκούλα, δεν φαντάζεστε. Αυτή η εκπομπή θα κορυφωθεί στο Τόκιο. Σκοπεύουμε να πάμε εκεί, να έχουμε εκπομπές από εκεί" είπε χαρακτηριστικά.

"Παράλληλα είμαι κι εγώ στην ομάδα του Mega που φτιάχνει τη μυθοπλασία. Η Ιζαμπέλα Σασλόγλου, ο Πέτρος Μπούτος είναι η ισχυρή ομάδα και από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι που δουλεύουμε εκεί και προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ωραία μυθοπλασία η οποία θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο. Είναι μια δύσκολη, υπεύθυνη θέση αλλά και πολύ ευχάριστη που νιώθω ότι θα κάνω καλή δουλειά εκεί.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τα σενάρια που έχουν έρθει, να δουλέψουμε πάνω σε αυτά, να επιλέξουμε τα πιο ωραία και ταιριαστά για το προφίλ του Mega και τους τηλεθεατές του. Από εκεί και πέρα εγώ είχα ξεγράψει το ενδεχόμενο να γράψω για την τηλεόραση, το σκέφτομαι όμως πολύ σοβαρά και αυτό. Οπότε θα τα βάλουμε σιγά σιγά τα πράγματα σε σειρά. Θα κάνουμε την εκπομπή με τα αθλητικά, θα φτιάξουμε την ομάδα της μυθοπλασίας και μετά νομίζω θα δείτε και από εμένα μια δουλειά" είπε ακόμα ο Γιώργος Καπουτζίδης για την συνεργασία του με το Mega που έκανε πρεμιέρα!

Οι σειρές του Γιώργου Καπουτζίδη στο Mega που έχουμε λατρέψει!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης (Σέρρες, 31 Ιουλίου 1972) είναι Έλληνας σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής. Έχει γράψει τα σίριαλ: Στο Παρά 5, Σαββατογεννημένες και Εθνική Ελλάδος τα οποία προβλήθηκαν από την τηλεόραση του Mega ενώ έχει παίξει μεταξύ άλλων και στο Κόκκινο δωμάτιο!