Μάρθα Καραγιάννη: Αυτή είναι η αιτία της εισαγωγής στο νοσοκομείο! Ποια η κατάσταση της;

Τι συνέβη;

Μάρθα Καραγιάννη: Αυτή είναι η αιτία της εισαγωγής στο νοσοκομείο! Ποια η κατάσταση της;

H Μάρθα Καραγιάννη νοσηλεύεται εδώ και λίγο καιρό σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενα γεγονός που δεν γνώριζε κανείς.Ποια είναι η κατάσταση υγείας της ηθοποιού και για ποιο λόγο βρίσκεται σε ιδιωτική κλινική εδώ και πάρα πολύ καιρό;

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της φίλης της, Ντόρας Δούμα στο Facebook.

Ωστόσο, ο λόγος που εισήχθη στο νοσοκομείο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός. Ο οικογενειακός φίλος ηθοποιού, Δημήτρης Σούρας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και εξήγησε τι συνέβη.

«Εδώ και τρεις ημέρες παρουσίασε πυρετό. Είχε μια κόπωση και ένιωθε καταβεβλημένη και είχε ένα πόνο στη δεξιά κοιλία. Σκεφτήκαμε ότι το καλύτερο πράγμα που έπρεπε να κάνουμε ήταν να μπει σε ένα νοσοκομείο, κάτι το οποίο πράξαμε. Αμέσως μου τηλεφώνησε η Ντόρα Δούμα και την μεταφέραμε σε ένα νοσοκομείο και ξεκινήσαμε τις εξετάσεις. Ο πυρετός έχει υποχωρήσει και ο πόνος επίσης έχει υποχωρήσει. Θα κάνει υπέρηχο και θα συνεχίσει την φαρμακευτική αγωγή. Έχω την εντύπωση πως είναι μια λοίμωξη και σε αυτές τις περιπτώσεις η λοίμωξη είναι πολύ κοινότοπες και με το καλό όταν δώσουν οι συνάδελφοι την άδεια, η αγαπημένη μας Μάρθα θα επιστρέψει στο σπίτι. Δεν υπάρχει τίποτα το επικίνδυνο. Λέω ακριβώς την αλήθεια όπως είναι, απλώς έχουμε ανησυχήσει γιατί η αγάπη, μας κάνει να ανησυχήσουμε. Στις μεγάλες ηλικίες πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί ο οργανισμός αποδιοργανώνεται πολύ εύκολα. Στο νοσοκομείο υπάρχει καρδιολογική και παθολογική παρακολούθηση και συμφέρει που είναι εκεί για να μπορέσουμε να είμαστε σίγουροι ότι είμαστε τελείως καλά. Τα νέα σήμερα ήταν ευχάριστα. Υπάρχει το κέφι και πάει καλύτερα», είπε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας σε τηλεφωνική επικοινωνία.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και 11 ημέρες στην εντατική.

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται η Μάρθα Καραγιάννη - Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Εδώ και αρκετό καιρό η αγαπημένη ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική, ένα γεγονός που δεν γνώριζε κανείς. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από αναρτήσεις που έγιναν στα social media και μιλούσαν για τις εξελίξεις στην υγεία της. Τι συμβαίνει;

Συγκεκριμένα, ανησυχία προκάλεσε η Ντόρα Δούμα με μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σήμερα το πρωί, όπου έγραψε μεταξύ άλλων ότι η υγεία της ηθοποιού πάει προς το καλύτερο.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη. Πάμε καλά. Θερμή παράκληση μην μου στέλνετε μηνύματα δεν μπορώ να απαντώ. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά η καλή της φίλη.

Ανάρτηση για την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη έκανε και φίλος της ηθοποιού, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ο θείος Γιάννης λέει: Αυτές τις μέρες η σκέψη και η καρδιά μου είναι στην Αγαπημένη πρωταγωνίστρια και προσωπική φίλη Μάρθα Καραγιάννη, που τον τελευταίο καιρό νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική. Μάρθα μου, εσύ μέσα από τη λάμψη σου Πάντα ήσουν αγωνίστρια.. Και με τον φύλακα Άγγελο που σε Ευλόγησε η ζωή να έχεις τόσα χρόνια δίπλα σου (Ntora Douma), είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ξαναβρεθούμε και θα χορέψουμε όλοι μαζί σε χορούς κυκλωτικους, που λέει και ο Νιόνιος. Έτσι.. Για τη χαρά της ζωής. Καλημέρα σε όλους...», έγραψε χαρακτηριστικά.