Η Δανάη Μπάρκα μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή: "Είμαι στη φάση που..."

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;

Η Δανάη Μπάρκα μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή:

H Δανάη Μπάρκα μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή λέγοντας πως "είναι στη φάση που ακριβώς επειδή βλέπει να γράφονται διάφορα και βλέπει ότι πιάνονται από το τίποτα και μπορούν να γραφτούν άπειρα πράγματα, που μαθαίνει να το διαχειρίζεται".

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και απάντησε σε όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την προσωπική της ζώη.

“Προσωπικά, είμαι στη φάση που ακριβώς επειδή βλέπω να γράφονται διάφορα και βλέπω ότι πιάνονται από το τίποτα και μπορούν να γραφτούν άπειρα πράγματα, είμαι σε φάση που μαθαίνω να το διαχειρίζομαι. Αν υπάρχει στο μυαλό μου έστω και για 1% ότι μπορεί κάποιος να νομίζει ότι η Δανάη κάνει αυτό για να… αν η Δανάη ήθελα να… θα ήταν κάθε χρόνο στην ίδια παράσταση με τη μαμά της, θα ξεκίναγε χωρίς να έχει πάει σε δραματική σχολή…Να θυμίσουμε πως και ο Νίνο έδωσε την δική του απάντηση μέσω του Instagram στα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι μαζί.

ννοώ, θα έβρισκα άλλους τρόπους γνωρίζοντας τον χώρο, θα έλεγα ναι σε πάρα πολλές εκπομπές που με έχουν πάρει να είμαι στο πάνελ, θα έλεγα ναι σε όλα τα σίριαλ που με έχουν προτείνει, θα έκανα άλλα πράγματα”, καταλήγει.

Δανάη Μπάρκα: Η ανάρτηση "φωτιά" για την φημολογούμενη σχέση της με τον Νίνο! Τι απαντά;

Η Δανάη Μπάρκα έκανε μια ανάρτηση ανάρτηση "φωτιά" μετά τα δημοσίευματα που την ήθελαν να διατηρεί σχέση με τον τραγουδιστή, Νίνο το τελευταίο διάστημα. Ποια η απάντηση που έδωσε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram;

Η ηθοποιός επέλεξε να απαντήσει μέσω των Insta Stories στις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον γνωστό τραγουδιστή μετά τον χωρισμό της με τον επί πολλά χρόνια σύντροφο της.

Τι απάντησε η ηθοποιός όμως;

Δεν θα πω πολλά παρά μόνο τα εξής :

•θα προτιμούσα να αναπαράγονται πράγματα σχετικά με την δουλειά μου.

•θα προτιμούσα αν κάτι ξέρει ο κόσμος που διαβάζει τα σαιτ να είναι οι παραστάσεις που συμμετέχω.

•θα προτιμούσα να μην υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι από αυτούς που υπάρχουν στην τηλεόραση που δεν έχουν παιδεία, ευγένεια, μόρφωση και χιούμορ διότι σχεδόν με προσβάλλει να με πιάνουν στο στόμα τους. (Ευτυχώς δεν είναι πολλοί, 2-3 μόνο)

•θα προτιμούσα ο κόσμος να μαθαίνει πολύ σοβαρότερα πράγματα και ουσιαστικά (όπως ότι παίζω σε μια παιδική παράσταση, ή αν τόσο πολύ ενδιαφέρουν τα προσωπικά έστω ότι είμαι εθελόντρια σε πολλές ομάδες που χρήζουν βοηθείας και όντως αυτό θα ήταν ωραίο να αναπαραχθεί για να συμμετέχουν κι άλλοι)

•θα προτιμούσα να ασχολούμαστε όλοι καθημερινά με πράγματα που αξίζουν και που θα ήταν χρήσιμα για τους ανθρώπους γύρω μας.

•θα προτιμούσα όλοι αυτοί οι άνθρωποι που με τόση ευκολία κρίνουν να έχουν παρακολουθήσει θέατρο ή οποιαδήποτε μορφή τέχνης γιατί έτσι θα έκριναν λιγότερο.

•θα προτιμούσα να μην «μετατρέπουν» τις φιλικές μου σχέσεις σε ερωτικές.

•θα προτιμούσα γενικά να ήμασταν καλύτεροι άνθρωποι με παιδεία και αισθητική.
..τελικά είπα πολλά αλλά μου βγήκαν:)
——
Και κλείνοντας θα σας αφήσω με μία φράση της Κικής (Δημουλά) που είναι μια απ τις σπουδαιότερες μας ποιήτριες και που έχω την τύχη να υπάρχει στην ζωή μου από όταν ήμουν μικρή.

«Κερδισμένος είναι αυτός που αγαπάει, όχι που αγαπιέται» .Αγαπήστε τον εαυτό σας, την δουλειά σας, τους γύρω σας και μέσα απ την αγάπη θα γίνουμε όλοι καλύτεροι. Το «φαρμάκι» και η «κοροϊδία» είναι όπλα των αγράμματων. Δύναμη είναι η ευαισθησία.Να είμαστε καλοί με όλους και να μην κάνουμε κακό σε κανέναν
Καλημέρα παιδιά.Χαμογελάστε και ονειρευτείτε έναν ωραίο κόσμο.

Δανάη Μπάρκα ΝΙΝΟ