Masterchef: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα από το αποψινό επεισόδιο!

Τι θα συμβεί σήμερα;

Masterchef: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα από το αποψινό επεισόδιο!

Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα από το αποψινό επεισόδιο του MasterChef. Tι θα δούμε σήμερα στο ριάλιτι μαγειρικής του Star; Αυτό θα είναι το πρώτο επεισόδιο αλλά και η πρώτη δοκιμασία μετά την είσοδο των παικτών στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Έχοντας περάσει δια πυρός και σιδήρου για να μπουν αισίως οι 23 παίκτες στο σπίτι του MasterChef 4, έρχονται απόψε το βράδυ για να διαγωνιστούν στο πρώτο Mystery Box της φετινής σεζόν και να ολοκληρώσουν την ημέρα τους με ένα ιδιαίτερο Τεστ Δημιουργικότητας.Το Mystery Box πάντα διεγείρει την ανυπομονησία αλλά και τη φαντασία των διαγωνιζομένων. Με ένα κουτί Ματριόσκα ή κοινώς γνωστή Μπάμπουσκα, οι 23 του διαγωνισμού θα μαγειρέψουν με δική τους και μόνο ευθύνη επιλογής.Όταν οι παίκτες μπήκαν στο σπίτι δεν έλειψαν οι εντάσεις καυώς είδαμε τα κορίτσια να τσακωνόνται για τα δωμάτια στο σπίτι τους και να γίνεται ένας πανικός.

Τα πράγματα όμως έρχονται να δυσκολέψουν για το πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας. Η επιλογή από τον νικητή του πρώτου Mystery Box του φετινού διαγωνισμού, για το ποιος θα μαγειρέψει ποια από τις τρεις εκδοχές ενός παραδοσιακού πιάτου, έρχεται να ξεκαθαρίσει το μαγειρικό τοπίο για τους τρεις Μέντορες.

Χωρίς να μασάει τα λόγια του ο νικητής του Mystery Box μοιράζει με ωμή και πολύ ξεκάθαρη αιτιολόγηση στους υπόλοιπους 22 τις εκδοχές της συνταγής. Ο ίδιος, έχοντας κερδίσει το πλεονέκτημα να βρίσκεται στον εξώστη, σκιαγραφεί τους μαγειρικούς χαρακτήρες αποσαφηνίζοντας τις κινήσεις τους στην κουζίνα του MasterChef 4. Ο νικητής όμως του Τεστ Δημιουργικότητας θα κερδίσει ένα μοναδικό πλεονέκτημα, που δίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του MasterChef.

Στο τέλος της ημέρας οι chef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, επιβεβαιώνουν ότι τα πιάτα, που δοκίμασαν, φανερώνουν ένα πολύ ανεβασμένο γαστρονομικό επίπεδο. Όμορφα στημένα πιάτα, γεμάτα έμπνευση και δημιουργικότητα, οδηγούν τους φιλόδοξους μάγειρες του διαγωνισμού, από την πρώτη κιόλας μέρα, σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο, γεμίζοντας όμως έτσι τους κριτές του διαγωνισμού με μεγάλες προσδοκίες.

Η απόφαση για την επιλογή των τριών αδύναμων προσπαθειών είναι αρκετά δύσκολη αλλά οι λεπτομέρειες, που έκαναν τη διαφορά, βοηθούν τους κριτές να αποφασίσουν τους πρώτους, που θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Δείτε τα πλάνα από την Φωλιά των Κου Κου:

MasterChef - Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει στο επεισόδιο της Δευτέρας οικειοθελώς!

Αυτή είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει στο επεισόδιο της Δευτέρας από το MasterChef όπως αναφέρουν τα spoiler. Το ριάλιτι μαγειρικής επέστρεψε και για ακόμη μια φορά δεν θα λείπουν οι καυγάδες και οι εντάσεις από το σπίτι.

Χθες είχαμε μια δοκιμασία έκπληξη το follow the Chef που συνήθως βλέπουμε αργότερα στο παιχνίδι, ωστόσο το είδαμε μετά τα τρια bootcamps και είδαμε την Γιώτα από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου να αποχωρεί πριν μπει στο σπίτι.

Όταν οι παίκτες μπήκαν στο σπίτι δεν έλειψαν οι εντάσεις καυώς είδαμε τα κορίτσια να τσακωνόνται για τα δωμάτια στο σπίτι τους και να γίνεται ένας πανικός.

Μια από αυτές τις παίκτριες ήταν και η Σεμίνα. Όπως ανέφερε η εκπομπή "Ευχείτε" η παίκτρια θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι την Δευτέρα οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους.

Η ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά δεν θα χάσει ωστόσο παίκτη, καθώς τη Σεμίνα θα αντικαταστήσει η Φωτεινή που κόπηκε στα bootcamp.