Η Σίσσυ Χρηστίδου στο αεροδρόμιο μετά το ταξίδι με τον Θοδωρή Μαραντίνη - Τους "έπιασαν" οι φωτογράφοι

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Σίσσυ Χρηστίδου στο αεροδρόμιο μετά το ταξίδι με τον Θοδωρή Μαραντίνη - Τους

Το ταξίδι στο Λονδίνο με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τα παιδιά της έλαβε τέλος και η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε την καθημερινότητά της. Ωστόσο, οι φωτογράφοι του Youweekly.gr βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και τους "έπιασαν" οικογενειακώς.

Το πρώην ζευγάρι, παρά το γεγονός πως επέλεξε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους μετά από πάρα πολλά χρόνια κοινής πορείας και ζωής, κρατά πολύ καλή στενή επαφή για χάρη των παιδιών και αποφάσισε πριν λίγο καιρό να πάει ένα ταξίδι αναψυχής στο Λονδίνο.

Κανείς δεν το είχε πάρει χαμπάρι, μέχρι που το Youweekly.gr εντόπισε τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες στα αξιοθέατα.

Ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί πέρασαν αρκετές ημέρες εκεί και τώρα το Youweekly.gr σας παρουσιάζει φωτογραφίες από την άφιξή τους στο αεροδρόμιο.

Εννοείται πως ο Θοδωρής Μαραντίνης έφυγε μόνος του και οι φωτογραφίες αυτές έχουν να κάνουν καθαρά και μόνο με την Σίσσυ Χρηστίδου και τους γιους της οι οποίοι, μάλιστα, έχουν μεγαλώσει πραγματικά πολύ.

Δείτε τις φωτογραφίες μετά το ταξίδι της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη:

Η Σίσσυ Χρηστίδου άβαφη και επιμελώς ατημέλητη όταν είδε τις κάμερες έσκασε ένα χαμόγελο και συνέχισε να περπατάει με τους άντρες της ζωής της και τις αποσκευές τους στα χέρια.

Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης

Ο Θοδωρής Μαραντίνης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων προσγειώθηκε μια μέρα νωρίτερα στην Αθήνα γι αυτό και δεν ήταν μαζί τους στην επιστροφή.

Σίσσυ Χρηστίδου σχέση διαζύγιο