Κι όμως η Δανάη Μπάρκα είχε παίξει στο "Είσαι το ταίρι μου" - Δεν είχαμε ιδέα!

Τι ρόλο είχε κάνει;

Κι όμως η Δανάη Μπάρκα είχε παίξει στο

Κι όμως η Δανάη Μπάρκα είχε παίξει στο "Είσαι το ταίρι μου" και δεν είχαμε ιδέα γι'αυτό. Τι ρόλο είχε κάνει η ηθοποιός στη σειρά; Μια guest εμφάνιση της που σίγουρα κανείς δεν γνώριζε μιας και ήταν πάρα πολύ παιδάκι.

Η Βίκυ Σταυροπούλου έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά, ωστόσο αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι στο Είσαι το ταίρι μου είχε πάρει μέρος η μικρή Δανάη Μπάρκα.

Την αποκάλυψε έκανε η ίδια ηθοποιός, μέσω των Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όταν δέχθηκε μια ερώτηση που είχε να κάνει με την συμμετοχή σε κάποια σειρά.

«Μετά το Είσαι το ταίρι μου έχει μείνει ψηλά ο πήχης. Οφείλω να είμαι προσεκτική στα επόμενα βήματά μου», έγραψε η ηθοποιός και έβαλε βίντεο από την σειρά.Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα δημιουργήθηκε ντόρος με την φάρσα που έκανε στην μητέρα της!

Η Δανάη Μπάρκα ενσάρκωσε τη μητέρα της σε νεαρή ηλικία. Δείτε την φωτογραφία:

Δανάη Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα: Δείτε πως ήταν το πρόσωπο της πριν από 20 χρόνια! Το επικό σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου!

Το επικό σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου σε μια φωτογραφία με την Δανάη Μπάρκα! Δείτε την εικόνα και θα πάθετε πλάκα με το πως ήταν το πρόσωπο της πριν από 20 χρόνια!

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα από τα κορίτσια της ελληνικής showbiz που λατρεύει το κοινό της για το χιούμορ της, την αυτοπεποίθηση της, το τσαγανό της και άλλα πολλά.

Η ίδια πολλές φορές βλέπουμε να τρομάζει την μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου και οι δυο μαζί αποτελούν το πιο τρελό δίδυμο που κυκλοφορεί στο Instagram!

Η Βίκυ Σταυροπούλου φυσικά και λατρεύει την κόρη της και πλέον που έχει ενεργό ρόλο στα social media έχει λατρέψει και το Instagram! Έτσι, η ίδια δημοσίευσε πριν λίγο καιρό μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της, όπου φαίνεται η κόρη της, Δανάη και η καλύτερη φίλη της ηθοποιού.

Έγραψε χαρακτηριστικά ένα χιουμοριστικό σχόλιο:

«20 χρόνια πριν. Το Δαναάκι μου και η κολλητή μου. Η Δανάη μεγάλωσε, η Γωγώ όχι».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δανάη Μπάρκα Βίκυ Σταυροπούλου