Σπάραξε η Ελένη Χατζίδου - Η φωτογραφία του Παντελίδη με τους γονείς της πριν πεθάνει

Είναι συγκινητική

Σπάραξε η Ελένη Χατζίδου - Η φωτογραφία του Παντελίδη με τους γονείς της πριν πεθάνει

Σήμερα είναι η επέτειος των τεσσάρων χρόνων από το μοιραίο δυστύχημα που κόστισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη. Από νωρίς εκπομπές αλλά και φίλοι του, έχουν πει συγκινητικά λόγια. Ανάμεσα τους και η Ελένη Χατζίδου, η οποία σπάραξε με μια φωτογραφία που δημοσίευσε με τους γονείς της να ποζάρουν με τον τραγουδιστή πριν πεθάνει.

Η Ελένη Χατζίδου είχε τις καλύτερες σχέσεις με τον Παντελή Παντελίδη. Εκτός από συνάδελφοι ήταν και πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα, ήταν εκείνος που της είχε δώσει το πρώτο της τραγούδι που την έκανε και γνωστή. Είχε τον τίτλο «Χειρότερη».

Η τραγουδίστρια με αφορμή την επέτειο του θανάτου του, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία από τα παλιά. Όταν ο Παντελή Παντελίδης πόζαρε μαζί με την μητέρα της και τον πατέρας της. «Στην καρδιά μας πάντα», έγραψε μεταξύ άλλων.

Ελένη Χατζίδου Παντελής Παντελίδης

Στο μνημόσυνο που είχε πραγματοποιηθεί στα τρία χρόνια από το θάνατο του, η Ελένη Χατζίδου είχε δημοσιεύσει μια πολύ συγκινητικά φωτογραφία τους.

Πως έμαθε η Ελένη Χατζίδου για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη;

«Ήμουν έξω, σε ραντεβού. Με παίρνει τηλέφωνο ένας άγνωστος αριθμός και στέλνω μήνυμα “ποιος είναι;”. Ήταν η Μαίρη Αρώνη, από το Πρωινό και της λέω “είμαι σε ραντεβού, θα σε πάρω μετά”. Μου απαντά “θέλω να σε ρωτήσω κάτι για τον Παντελίδη”...”, ανέφερε πως της είπαν και συμπλήρωσε: “Θεώρησα πως ήθελαν ένα σχόλιό για το σάλο που είχε ξεσπάσει με το τραγούδι για τη “σκάρτη γκόμενα που τριγυρνά στα Κατεχόμενα”... πού να πάει το μυαλό μου; Μου λέει η Μαίρη “σε παρακαλώ, βγες για ένα λεπτό” και, εκείνη τη στιγμή, που έρχεται μήνυμα στο κινητό από τον κομμωτή μου “έχω πάθει σοκ. Σκοτώθηκε ο Παντελής"!».