Συνάντηση κορυφής για Ρούλα Κορομηλά και Γιάννη Λάτσιο - Ήταν για επαγγελματικό σκοπό

Τι συμβαίνει;

Συνάντηση κορυφής για Ρούλα Κορομηλά και Γιάννη Λάτσιο - Ήταν για επαγγελματικό σκοπό

Μια συνάντηση κορυφής πληροφορηθήκαμε πως συνέβη πριν από λίγες ημέρες όταν η Ρούλα Κορομηλά συνάντησε τον πολύ καλό της φίλο Γιάννη Λάτσιο! Ο σκοπός, όπως μάθαμε, ήταν επαγγελματικός κι έχουμε όλο το ρεπορτάζ.

Μετρούν μεταξύ τους αρκετά χρόνια φιλίας αυτές οι δυο σημαντικές προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης παρά το γεγονός πως απέχουν το τελευταίο διάστημα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Και οι δυο έχουν μειώσει τις επίσημες εμφανίσεις τους και τα ενσταντανέ τον φωτογράφων πλέον είναι πολύ σπάνια.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την προηγούμενη Παρασκευή, η Ρούλα Κορομηλά και ο Γιάννης Λάτσιος συναντήθηκαν σε πολύ κεντρικό μαγαζί της Κηφισιάς, μαζί εννοείται με τον φύλακα άγγελο της πρώην παρουσιάστριας που δεν είναι άλλος από τον αδερφό της, Θανάση.

Ποιος ο επαγγελματικός λόγος που συναντήθηκαν η Ρούλα Κορομηλά και ο Γιάννης Λάτσιος

Όπως αναφέρουν πηγές, η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να συναντηθεί με τον Γιάννη Λάτσιο για να την βοηθήσει με τις συμβουλές του σε κάτι νέα project που θέλει να βάλει μπρος σε συνεργασία με τον αδερφό της.

Γευμάτισαν όλοι μαζί αφού ήπιαν πρώτα τον καφέ τους και η συνάντηση αυτή κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα.

Να υπενθυμίσουμε πως η τελευταία φορά που είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Ρούλα Κορομηλά ήταν το 2016 μέσα από την συχνότητα του EPSILOΝ, όπου παρουσίαζε την εκπομπή "Μπράβο Ρούλα".

Τον περασμένο, δε, Δεκέμβριο σε μια σπάνια εξομολόγησή της στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε την επιθυμία της να γίνει μητέρα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.