Μείναμε "κάγκελο" με την ηλικία της Ελένης Ψυχούλη - Δεν της φαίνεται με τίποτα

Απίστευτο!

Μείναμε

Η Ελένη Ψυχούλη αποκάλυψε την ηλικία της και εμείς μείναμε "κάγκελο". Δεν της φαίνεται με τίποτα το πόσο χρονών είναι. Η γνωστή σεφ μιλάει στο Πρωινό και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πόσο χρονών είναι και πάθαμε σοκ.

H σεφ μοιράζεται τη ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα και Βορό, οπού διατηρεί και το μεζεδοπωλείο της και μίλησε στο Πρωινό για όλα.

Η Ελένη Ψυχούλη αναφέρθηκε στην τηλεόραση, στην προσωπική της ζωή και δε δίστασε να αποκαλύψει on camera και την ηλικία της.

«Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί πέντε χρόνια, τα κάνουμε όλα μαζί, δηλαδή εκείνος φτιάχνει τα χειροποίητα κρεβάτια κι εγώ τα χειροποίητα μαξιλάρια. Πλέκω μανιωδώς».

Όσο για την ηλικία της είπε: «Δεν βρίσκω λόγο να κρύψω την ηλικία μου όταν υπάρχει τόσος κόσμος που με ξέρει…». Πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει και τον λόγο που άλλαξε τα μαλλιά της

Είναι γεννημένη το 1963 άρα είναι είναι 57 ετών.

Ελένη Ψυχούλη: Ξεχάστε για πάντα τα μακριά μαύρα μαλλιά της! Αποκαλύπτει τον λόγο της ραγδαίας αλλαγής!

Η Ελένη Ψυχούλη αποφάσισε να κάνει μια τεράστια αλλαγή πάνωτης! Ξεχάστε τα μακριά της μαύρα μαλλιά! Αποκαλύπτει ποιος είναι ο λόγος γι' αυτήν την ραγδαία αλλαγή!

Η Ελένη Ψυχούλη την οποία είχαμε συνηθίσει εδώ και χρόνια με μακριά μαύρα μαλλιά, βρέθηκε καλεσμένη στο dot, στον ΣΚΑΙ και εξήγησε τα πάντα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Με τις αλλαγές το έχω. Έλα όμως που με το μαλλί είχα μια εμμονή. Εγώ δεν τα έχω κόψει ποτέ τα μαλλιά μου. Ήταν το πέμπτο μέλος του σώματός μου. Όσο πέρναγε ο καιρός άρχισε να γίνεται πολύ απαιτητικό μέχρι που είπα θα σε κλωτσήσω. Δεν είχα ποτέ κομμωτή.

Όλοι έτρεμαν να μου τα κόψουν τα μαλλιά. Μου αρέσει. Τώρα μου θυμίζω τη Μαντόνα. Μου αρέσει αυτή η εικόνα, απλά δεν έχω ταυτιστεί ότι είμαι εγώ. Δηλαδή ζω μια ψυχασθένεια αυτή τη στιγμή»,

Ψυχούλη μαλλιά

Ψυχούλη μαλλιά