Baby boom στην ελληνική showbiz! Πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός έγκυος στο δεύτερο παιδί της

Ποια ηθοποιός περιμένει τον πελαργό;

Baby boom στην ελληνική showbiz! Πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός έγκυος στο δεύτερο παιδί της

Baby boom στην ελληνική showbiz καθώς πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η ίδια πριν 1,5χρονο είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και τώρα ο πελαργός της χτύπησε ξανά την πόρτα.

Ο λόγος για την Λένα Παπαληγούρα. Η γνωστή ηθοποιός ένα μιση χρόνο σχεδόν μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, είναι ξανά έγκυος.

Πληροφορίες στο διαδίκτυο αναφέρουν πως σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της τον δεύτερο καρπό του έρωτά της, με τον σύζυγο της Άκη Πάντο.

Παπαληγούρα έγκυος

Η ίδια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και συνεχίζει να εργάζεται κανονικά, πριν από μερικές ημέρες μανούλα έγινε και μια άλλη γνωστή ηθοποιός!

Baby boom στην showbiz! Γνωστός ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Baby boom στην showbiz καθώς πολύ γνωστός ηθοποιός ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για πρώτη φορά! Ποιος είναι ο ηθοποιός που θα φέρει με την σύντροφο του στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα τους μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες;

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο αγαπημένος ηθοποιός Penn Badgley, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο του ως Dan Humphrey στη σειρά Gossip Girl.

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο ηθοποιός Penn Badgley που έγινε γνωστός ως Dan στο Gossip Girl αλλά και στο ρόλο του στη σειρά του Netflix You.

Την είδηση έκανε γνωστή η σύντροφος του, Domino Kirke, επίσης ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς You, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι ίδιοι κρατούσαν σαν "φυλαχτό" την είδηση καθώς στο παρελθόν είχαν ατυχίες.

“Βρίσκομαι ξανά σε αυτό το δρόμο… η εγκυμοσύνη μετά την απώλεια είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα. Μετά από δύο αποβολές στη σειρά ήμασταν έτοιμοι να το αναβάλουμε. Είχα πάψει πια να εμπιστεύομαι το σώμα μου και είχα αρχίσει να αποδέχομαι το γεγονός ότι για μένα αυτό έχει τελειώσει...”, ήταν κάποια από τα λόγια της μέλλουσας μανούλας κάτω από τη λεζάντα της φωτογραφίας.