Η Μαρία Κίτσου αποκαλύπτει το νέο επαγγελματικό της βήμα - Τι θα κάνει μετά τις Άγριες Μέλισσες;

Που θα την δούμε;

Η Μαρία Κίτσου αποκαλύπτει το νέο επαγγελματικό της βήμα - Τι θα κάνει μετά τις Άγριες Μέλισσες;

Η Μαρία Κίτσου αποκαλύπτει το νέο επαγγελματικό της βήμα και τους αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό! Τι θα κάνει μετά τις Άγριες Μέλισσες; Η ηθοποιός τα αποκάλυψε όλα για το μέλλον της, χωρίς ενδοιασμούς!

Την αποκάλυψη έκανε γνωστή ο Άρης Καβατζίκης μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» και την Φαίη Σκορδά!

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η ηθοποιός θα βρεθεί στην θεατρική παράσταση «Τρίτο Στεφάνι» που πρόκειται να ανέβει σε λίγο καιρό στο θέατρο Παλλάς, την οποία έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψαν στο παρακάτω βίντεο. Η ίδια ωστόσο, είναι και άτομο που δεν διστάζει να μιλήσει "ανοιχτά". Για αυτό μάλιστα εκφράστηκε πρόσφατα για την μεγάλη της απογοήτευση, αλλά και τα λεγόμενα fake news που συναντά.

Τι είχε πει ο Σάκης Ρουβάς για τις κριτικές στο θέατρο που έπαιζε με την Μαρία Κίτσου

Όταν ακούστηκε πως ο Σάκης Ρουβάς θα πρωταγωνιστήσει στο θέατρο και μάλιστα με αρχαίο κείμενο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά αυτή του την απόφαση.

Τι δουλειά έχει αυτός από τις πίστες στην Επίδαυρο; Είχε ειπωθεί έμμεσα βεβαίως. Κι όμως, ο Σάκης τα κατάφερε. Όπως δήλωσαν οι θεατές που παρακολούθησαν την παράσταση ο Σάκης ήταν πολύ καλός στο ρόλο του.Ο ίδιος, είχε απαντήσει στους επικριτές του λέγοντας μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του:

«Είμαι έτοιμος να δοκιμαστώ σε κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Από τη στιγμή που επιλέγω μια διαφορετική δράση, περιμένω και την αντίδραση. Είναι αυτονόητη, καλοδεχούμενη και ενδιαφέρουσα». Να θυμίσουμε βέβαια, ότι η Μαρία Κίτσου έχει κάνει αρκετές θεατρικές δουλειές με πολύ τολμηρές σκηνές και έχουμε δημοσιεύσει αισθησιακές της φωτογραφίες....