Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στο νοσοκομείο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Στο νοσοκομείο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής
News 18.02.2020 17:39

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως στο νοσοκομείο βρέθηκε εσπευσμένα γνωστός Έλληνας τραγουδιστής! Τι συμβαίνει με την υγεία του και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για την κατάστασή του;

Σε χειρουργείο υπεβλήθη χθες ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Πορτοκάλογλου. Ο γνωστός καλλιτέχνης υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην σπονδυλική του στήλη, μετά από αφόρητους πόνους που είχε, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και τώρα ο τραγουδιστής και μουσικός βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης και αποθεραπείας.

Νοσοκομείο τραγουδιστής

Χαρακτηριστικά έγραψε, «Δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες με αφόρητους πόνους, εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και τώρα αργή και σταθερή ανάρρωση! Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε αγαπημένοι μου!».

Στο νοσοκομείο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής! Η φωτογραφία με τις γάζες που σοκάρουν!

Στο νοσοκομείο βρίσκεται γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος με μια φωτογραφία με τις γάζες στο μάτι που σοκάρουν.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. Έκανε μια μικρή επέμβαση και θέλησε να ευχαριστήσει την γιατρό του.

Συγκεκριμένα, ο Χρίστος Αντωνιάδης με μια φωτογραφία έκανε γνωστό πως μπήκε στο νοσοκομείο για μια επέμβαση στο μάτι του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσ από το νοσοκομείο με την γιατρό του και έγραψε στην λεζάντα του «Είχαμε μια μικρή περιπέτεια σήμερα..... Ολυμπία μου σ' ευχαριστώ πολύ!!!».

Στο νοσοκομείο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής!

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: «Κάνω θεραπεία για...»!

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται την θεραπεία που κάνει για την κατάθλιψη που περνάει.

Ο ίδιος μίλησε για τις ψυχοθεραπείες που έχει κάνει σε συνέντευξη του στο Πρωινό.

«Οι καλλιτέχνες πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας, στηριζόμαστε πλέον και στην εμφάνιση, όχι μόνο στη φωνή. Δεν ντρέπομαι να πω ότι κάνω μπότοξ κάθε εξάμηνο και σκέφτομαι τώρα να κάνω μια βλεφαροπλαστική. Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, όχι την αγάπη, συζούμε και δεν έχουμε παντρευτεί! Σήμερα οι γυναίκες είναι αυτόνομες, έχουν πολλά θέλω και τα κάνουμε μόνες τους. Στο σπίτι έχουμε το δικό μου ταμείο κοινό και της Λεάνας ξεχωριστό. Η γυναίκα μου με στηρίζει, στο σπίτι γίνεται χαμός με 3 παιδιά, το αγαπημένο τους παιχνίδι είναι το μποξ. Ενώ είμαι πολύ ευχάριστος, στην πραγματικότητα είμαι καταθλιπτικός, κάνω θεραπεία για την κατάθλιψη! Επισκέπτομαι ψυχίατρο 11 χρόνια, από τότε που έχασα τον πατέρα μου! Ο θάνατος του πατέρα μου συνέπεσε με την περίοδο που ήρθα στην Αθήνα και έπρεπε να ανταπεξέλθω στη στεναχώρια και την καινούργια ζωή. Στη αρχή δεν κοιμόμουν, δεν έτρωγα, δεν έκανα σεξ και ο επιχειρηματίας με πήγε στο γιατρό. Μόνο ναρκωτικά δεν έχω πάρει, πάντα τα φοβόμουν λόγω της κατάθλιψης και της αρρωστοφοβίας μου», αποκάλυψε ο Πάνος Καλλίδης.

undefined

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σκάνδαλο μεγατόνων! 43χρονος δηλώνει γιος πασίγνωστου τραγουδιστή!

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής σοκάρει: «Με ξεμενάχιασαν και παραλίγο να με βιάσουν!»

Share