Μάρθα Καραγιάννη: Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της;

Ποια τα νεότερα με την κατάστασή της;

Μάρθα Καραγιάννη: Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία της Μάρθα Καραγιάννη! Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της γνωστής ηθοποιού και ποια τα νεότερα για την κατάστασή της; Τι λένε οι πληροφορίες;

Το μεσημέρι της Τρίτης μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο φίλος και γιατρός της ηθοποιού, Δημήτρης Σούρας ανέφερε τα πάντα για την υγεία, αλλά και το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάστασή της.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Η Μάρθα Καραγιάννη είχε πυρετό 1,5 μέρα.. Μου τηλεφώνησε πριν λίγες ημέρες η Ντόρα Δούμα και μου είπε ότι η Μάρθα είχε πυρετό, έχει πόνο στη δεξιά κοιλία και μια τάση για πυρετό…Της είπα να πάρει ένα αντιπυρετικό. Ο πυρετός δεν έπεφτε αλλά δεν ήταν ένας ανησυχητικός πυρετός. Όταν όμως έχουμε κάποια ηλικία πρέπει να προσέχουμε. Είπαμε λοιπόν ότι πρέπει να μπούμε σε κάποια κλινική. Επέλεξε η Ντόρα Δούμα που είναι ο φύλακας άγγελός της και τη μεταφέραμε σε μια ιδιωτική κλινική. Κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.. και σε λίγες μέρες ο πυρετός έπεσε. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και τελικά βγήκε η διάγνωση. Η διάγνωση είναι χολοκυστίτιδα, μια φλεγμονή της χολής…. Αυτή η φλεγμονή θεραπεύεται με φαρμακευτική αγωγή».

Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο. Στο νοσοκομείο βρίσκεται η ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και τόσες ημέρες στην εντατική.

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται η Μάρθα Καραγιάννη - Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Εδώ και αρκετό καιρό η αγαπημένη ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική, ένα γεγονός που δεν γνώριζε κανείς. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από αναρτήσεις που έγιναν στα social media και μιλούσαν για τις εξελίξεις στην υγεία της. Τι συμβαίνει;

Συγκεκριμένα, ανησυχία προκάλεσε η Ντόρα Δούμα με μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σήμερα το πρωί, όπου έγραψε μεταξύ άλλων ότι η υγεία της ηθοποιού πάει προς το καλύτερο.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη. Πάμε καλά. Θερμή παράκληση μην μου στέλνετε μηνύματα δεν μπορώ να απαντώ. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά η καλή της φίλη.

Ανάρτηση για την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη έκανε και φίλος της ηθοποιού, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ο θείος Γιάννης λέει: Αυτές τις μέρες η σκέψη και η καρδιά μου είναι στην Αγαπημένη πρωταγωνίστρια και προσωπική φίλη Μάρθα Καραγιάννη, που τον τελευταίο καιρό νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική. Μάρθα μου, εσύ μέσα από τη λάμψη σου Πάντα ήσουν αγωνίστρια.. Και με τον φύλακα Άγγελο που σε Ευλόγησε η ζωή να έχεις τόσα χρόνια δίπλα σου (Ntora Douma), είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ξαναβρεθούμε και θα χορέψουμε όλοι μαζί σε χορούς κυκλωτικους, που λέει και ο Νιόνιος. Έτσι.. Για τη χαρά της ζωής. Καλημέρα σε όλους...», έγραψε χαρακτηριστικά.