Τζένη Μπότση: Μας δείχνει για πρώτη φορά το παιδικό δωμάτιο της μικρούλα της

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Τζένη Μπότση: Μας δείχνει για πρώτη φορά το παιδικό δωμάτιο της μικρούλα της

H Τζένη Μπότση είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και δεν το κρύβει! Η ίδια μας δείχνει για πρώτη φορά το παιδικό δωμάτιο της μικρούλα της και είναι όνειρο! Πως διακόσμησε τον χώρο της πριγκίπισσάς της;

Η ίδια ως λάτρης των social media, δεν άντεξε άλλο και θεώρησε πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστεί με τους θαυμαστές της και τον χώρο στον οποίο η μικρή της περνάει τον χρόνο της.

Η ίδια ανέφερε πρόσφατα μάλιστα, «Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο δικό μου. Είμαι ευγνώμων που την έζησα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει. Δεν περίμενα την εγκυμοσύνη για να αποκτήσει νόημα η ζωή μου, μιας και είχε από πριν, ούτε θα φορτώσω την ευτυχία μου σε ένα μικρό πλασματάκι. Ήμασταν ευτυχισμένοι με τον Αλέξανδρο και η μικρή ήρθε να προστεθεί στη δική μας ευτυχία και ταυτόχρονα να αντλήσει από τη δική μας για τη ζωή της». Δείτε επίσης την πρώτη της φωτογραφία με την μικρούλα της!

 Τζένη Μπότση παιδικό δωμάτιο

Τζένη Μπότση: Η εικόνα που «έριξε» το Instagram! Μας έδειξε τι δεν αποχωρίζεται η μικρή της πριγκίπισσα!

Η Τζένη Μπότση μας έδειξε τι δεν αποχωρίζεται η μικρή της πριγκίπισσα με μια εικόνα που «έριξε» το Instagram!

Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει τις πρώτες γιορτές με τη νεογέννητη κορούλα της και βιώνει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της!

Η Τζένη Μπότση και ο σύζυγός της της απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι και πέρασαν οικογενειακά τις μέρες των γιορτών. Μάλιστα η ίδια θέλησε να ευχηθεί καλή χρονιά στους διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία που «έριξε» το Instagram!

Μας έδειξε το αντικείμενο που δεν αποχωρίζεται η μικρή της πριγκίπισσα κι αυτό είναι η πιπίλα! Άλλωστε κανένα παιδάκι δεν μπορεί χωρίς αυτήν το πρώτο καιρό!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

undefined

Δείτε επίσης τις πρώτες δηλώσεις που έκανε η ίδια μετά την γέννα!

Τζένη Μπότση: Μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της για πρώτη φορά!

Λίγο καιρό μετά τη γέννα της, η Τζένη Μπότση μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της από την περίοδο της εγκυμοσύνης για πρώτη φορά!

Η αγαπημένη ηθοποιός έφερε πριν από λίγο καιρό στη ζωή το πρώτο της παιδάκι και διανύει μία από τις πιο τρυφερές στιγμές της ζωής της.

Τζένη Μπότση: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο! Οι πρώτες φωτογραφίες...

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Τζένη Μπότση αποφάσισε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Λίγο καιρό μετά τη γέννα της ωστόσο μας έδειξε τη φουσκωμένη κοιλίτσα από τις αρχές του μήνα.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μία άκρως Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία στην οποία στόλιζε το δέντρο της μαζί με τον φίλο της Παύλο Σταματόπουλο.

«Αρχές Νοεμβρίου....2019.... τόσο κοντά και τόσο μακριά.... Τουλάχιστον στολίσαμε και φέτος! Ευχαριστώ την ομάδα δράσης που μου στόλισε το σπίτι !!!»