"Βόμβα" στο Αν ήμουν πλούσιος - Αυτό είναι το πρόσωπο που "εισβάλλει" στην σειρά

Ποιος θα φέρει τα πάνω - κάτω;

"Βόμβα" έσκασε στο Αν ήμουν πλούσιος, μιας και όπως φαίνεται θα υπάρξει ένας χαρακτήρας, που με την εμφάνισή του θα φέρει τα πάνω - κάτω! Αυτό είναι το πρόσωπο που "εισβάλλει" στην σειρά και σίγουρα δεν το περιμένατε!

Ο λόγος για τον Νίκο Αναδιώτη, που όπως είχε αναφέρει το Πρωινό, θα συμμετέχει από εδώ και πέρα στην επιτυχημένη σειρά, με ρόλο - έκπληξη.

«Ο Νίκος Αναδιώτης θέλει να συνεχίσει να δουλεύει ως ηθοποιός και τον έχουμε δει να κάνει και θέατρο και επιστρέφει μέσα από το καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος»». Τώρα ωστόσο το κανάλι θέλησε να μοιραστεί κάποια στοιχεία για αυτόν τον χαρακτήρα.

Ποιος είναι ο Μάκης Ζάβαλος;

Ποδοσφαιριστής και νέο απόκτημα του Σίφουνα που φέρνει αναστάτωση στις θηλυκές υπάρξεις. Ελαφρόμυαλος, ντριμπλαδόρος και αθεράπευτος καζανόβας, ανάβει φωτιές σε καρδιές, αλλά και σε αντίπαλα δίχτυα. Ο Σωτήρης, που προσέχει τον αέρα και την άνεση του Μάκη, βλέπει σ’ αυτόν τον εαυτό του στα νιάτα του. Αρχίζει να του βγάζει τα εσώψυχά του και ο Μάκης αρχίζει να του δίνει συμβουλές, για να έχει ερωτικές επιτυχίες στις γυναίκες. Ο Σωτήρης, όμως, αγνοεί ότι ο Μάκης έχει ήδη μπλέξει με την κόρη του, τη Μυρτώ. Η παρουσία του θα μοιράσει «εγκεφαλικά» στο σπίτι των Μπούμπληδων και όχι μόνο…

Αν ήμουν πλούσιος νέο πρόσωπο
Αν ήμουν πλούσιος Νίκος Αναδιώτης

Για να είστε πάντα ενημερωμένοι και να μην χάσετε τίποτα από το "Αν ήμουν πλούσιος" σας έχουμε όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις της εβδομάδας!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις και στο επεισόδιο της Τετάρτης - Όσα θα δούμε στο "Αν ήμουν πλούσιος"

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 108

Ο Αλέξης προσπαθεί να παραπλανήσει τον τετραπέρατο Φοίβο και να τον πείσει ότι δεν γνωρίζει τον Ντίνο, ενώ η Δάφνη περιμένει αγχωμένη να γυρίσει πίσω το παιδί της. Ο Σωτήρης κοντράρεται με τον Μουρούνα, αλλά συμφωνεί να γίνει η Μελίνα η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας. Ο Βρανάς υποπτεύεται τη Μελίνα σχετικά με τον Μουρούνα και τι σχέση μπορεί να έχουν αυτοί οι δύο. Την ίδια ώρα, η Χριστίνα έχει κάτι περίεργες ζαλάδες και για κακή της τύχη, την βλέπει ο Σωτήρης να είναι μαζί με τον Βρανά, ενώ η Ξένια κλαίει και οδύρεται που χώρισε με τον Θεοχάρη. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Σμαράγδα με τον Μάνο παρακολουθούν τη Μελίνα και κάτι πολύ ύποπτο τους τραβάει την προσοχή. Παράλληλα μπαίνουν οι υπογραφές στο διαζύγιο των Μπούμπληδων. Ο Σωτήρης και η Χριστίνα είναι πλέον ελεύθεροι!