Θρήνος - Πέθανε γνωστός ηθοποιός

Ήταν μόνο 35 ετών

Θρήνος - Πέθανε γνωστός ηθοποιός

Θλίψη προκαλεί η είδηση πως γνωστός ηθοποιός έφυγε από την ζωή. Ποια τα αίτια του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού που έφυγε εντελώς ξαφνικά από την ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη όλο τον χώρο της showbiz;

Ο λόγος για τον Τζέισον Ντέιβις, τη φωνή του φανταστικού ήρωα Mikey Blumberg από τα κινούμενα σχέδια Recess,που πέθανε σε ηλικία μόλις 35 ετών.

Ο ηθοποιός που επίσης είναι εγγονός του εκατομμυριούχου του Χόλυγουντ Marvin Davis πέθανε – σύμφωνα με το ΤΜΖ - την Κυριακή 16/2, στο Los Angeles αλλά οι συνθήκες του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Η μητέρα του άτυχου ηθοποιού Nancy Rickel ανέφερε σχετικά με τον θάνατο του γιού της: «Είμαι συντετριμμένη που πρέπει να ανακοινώσω τα πιο δυσάρεστα νέα της ζωής μου. Ο γιος μου Jason πέθανε το πρωί (σ.σ. την Κυριακή) στο Los Angeles».

Πέθανε ηθοποιός

Και πρόσθεσε: « ο Jason είχε μια χρυσή καρδιά και λαχτάρα για την ζωή. Νοιαζόταν για όλους μας και αγαπούσε τους φίλους και την οικογένειά του». Ωστόσο θρήνος επικρατεί και με ακόμη μια μεγάλη απώλεια στο χώρο της υποκριτικής, με την είδηση πως εμβληματική ηθοποιός πέθανε πρόσφατα.

Θλίψη! Έφυγε από την ζωή 25χρονη ηθοποιός!

Θλίψη προκαλεί η είδηση πως έφυγε από την ζωή 25χρονη ηθοποιός. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα heavy.com την είδηση του θανάτου της νεαρής κοπέλας έκανε γνωστή ο ατζέντης της, Story J Company με μεγάλη λύπη.

Θρήνος στον κινηματογραφικό κόσμο καθώς πέθανε η 25χρονη Νοτιοκορεάτισσα ηθοποιός Go Soo Jung, η οποία έγινε γνωστή από το ρόλο της στο δραματική κορεάτικη ταινία «Goblin». Ακόμη μία τραγική είδηση μετά τον θάνατο πασίγνωστου μουσικού!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα heavy.com την είδηση του θανάτου της νεαρής κοπέλας έκανε γνωστή ο ατζέντης της, Story J Company.Ωστόσο θρήνος επικρατεί και με ακόμη μια μεγάλη απώλεια στο χώρο της υποκριτικής, με την είδηση πως εμβληματική ηθοποιός πέθανε πρόσφατα.

«Λίγες ημέρες πριν η ηθοποιός Go Soo Jung έφυγε από τη ζωή και ένα από το πιο λαμπερά αστέρια στον ουρανό. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ, ούτε το φωτεινό χαμόγελό της που ομόρφαινε τις ζωές μας».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η 25χρονη πέθανε από μια «ασθένεια»αλλά δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

athensmagazine.gr