Κατερίνα Στικούδη: Παρουσιάστρια ή ηθοποιός; - Σε τι την προτιμάει ο αγαπημένος της;

Τι αποκάλυψε;

Κατερίνα Στικούδη: Παρουσιάστρια ή ηθοποιός; - Σε τι την προτιμάει ο αγαπημένος της;

Ο αγαπημένος της Κατερίνα Στικούδη μίλησε και αποκάλυψε ποιος είναι ο "ρόλος" που προτιμάει για την γυναίκα του. Παρουσιάστρια ή ηθοποιός; Η απάντησή του θα σας εντυπωσιάσει, καθώς δεν το περιμένετε.

Η γνωστή τραγουδίστρια, το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στη καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, στο πλευρό του αγαπημένου της, όπου και ο φακός "τσάκωσε" και του έκανε την κρίσιμη ερώτηση.

Στο ερώτημα λοιπόν του τι προτιμάει για την αγαπημένου του σε σχέση με παρουσίαση ή ηθοποιία, ο ίδιος απαντά, «Εμένα μου αρέσει περισσότερο στη σειρά γιατί είναι περισσότερο καλλιτεχνικό προφίλ. Καλή είναι και η παρουσίαση, αλλά μου αρέσει περισσότερο η υποκριτική».

Στο μεταξύ εσείς ξέρατε τι ύψος έχει η Κατερίνα Στικούδη; Τα πόδια της είναι δύο μέτρα!

Κατερίνα Στικούδη: Μίλησε για την πεθερά της και βούρκωσε! «Μπορεί να πέρασαν χρόνια...»

Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε με πολλή αγάπη για την πεθερά της! Μάλιστα ενώ μιλούσε βούρκωσε και εξήγησε πως μπορεί να πέρασαν χρόνια από το θάνατό της ωστόσο ακόμα οι μνήμες είναι νωπές.

Η παρουσιάστρια του My Style Rocks μίλησε για όλους και για όλα και εξήγησε στην εκπομπή «Μαζί σου», τη στενή σχέση που είχε με την πεθερά της, η οποία δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

«Οι οικογένειες μας με τον Βαγγέλη είχαν αρκετά κοινά στοιχεία. Η μαμά του ήταν εκπαιδευτικός, η οποία δυστυχώς έχει φύγει από την ζωή. Και λέω δυστυχώς γιατί ήμουν λίγο άτυχη σε αυτό.

Είχα μια πολύ καλή πεθερά. Σα να είναι πρόσφατο είναι κάθε φορά. Μπορεί να περάσουν χρόνια αλλά ο χαμός ενός ανθρώπου πάντα σε πονάει. Άσχετα με την ηλικία και το τι έχει συμβεί. Ήταν ένας άνθρωπος που πραγματικά πιστεύω ότι οι συμβουλές, η ενέργεια και η αγάπη της θα με βοηθούσε».

Στο μεταξύ εσείς ξέρατε τι ύψος έχει η Κατερίνα Στικούδη; Τα πόδια της είναι δύο μέτρα!

Κατερίνα Στικούδη: Φόρεσε το ίδιο σύνολο που είχε φορέσει πριν λίγο καιρό η Χριστίνα Μπόμπα! Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Η Κατερίνα Στικούδη φόρεσε το ίδιο σύνολο που είχε βάλει πριν από λίγο καιρό και η Χριστίνα Μπόμπα! Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Η παρουσιάστρια φόρεσε στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks ένα γαλαζοπράσινο βελούδινο κουστούμι με βαθύ ντεκολτέ που αναδείκνυε την σιλουέτα της και τόνιζε τα χρώματα της.

Κατερίνα Στικούδη My Style Rocks

Η εμφάνιση της ήταν άκρως εντυπωσιακή και δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Το σύνολο της όμως κάτι μας θύμιζε!

Με τέτοιο σώμα άλλωστε, η ίδια μπορεί να φορέσει ό,τι θέλει, αφού έχει αναλογίες μοντέλου. Μάλιστα το Youweekly.gr, σας έχει γράψει εδώ και καιρό την δίαιτά της.

Πριν λίγο καιρό μια ακόμη κυρία της ελληνικής showbiz είχε κάνει δημόσια εμφάνιση με αυτό. Ο λόγος για την Χριστίνα Μπόμπα που είχε επιλέξει το συγκεκριμένο σύνολο σε βραδινή της έξοδο.

Ομολογουμένως και οι δυο κυρίες είναι άκρως εντυπωσιακές με ξεχωριστή ομορφιά, οπότε θεωρούμαι πως ταίριαζε και στις δυο άψογα.

Χριστίνα Μπόμπα δουλειά