Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έγκυος ξανά η Meghan Markle; - Τι την πρόδωσε;

Νέος διάδοχος για το παλάτι;

Έγκυος ξανά η Meghan Markle; - Τι την πρόδωσε;
News 18.02.2020 21:06

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση πως μπορεί να είναι ξανά έγκυος η Meghan Markle; Τι ήταν αυτό που την πρόδωσε σύμφωνα με τα social media; Θα υπάρξει άραγε νέος διάδοχος στην βασιλική οικογένεια μετά το Megxit;

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της Markle και του πρίγκιπα Ηarry στο αεροδρόμιο Victoria International κίνησε τις υποψίες των fans, πιστεύοντας πως μπορεί να δούμε σύντομα baby boom.

Το ίδιο είχε συμβεί και με την πρώτη της εγκυμοσύνη, κάνοντας τις υποψίες ακόμη πιο ισχυρές. Τότε η Μeghan κρατούσε έναν κόκκινο φάκελο, σε μια προσπάθεια μάλλον να κρύψει την κοιλίτσα της, ενώ τώρα έτσι όπως εμφανίστηκε, φρόντισε ώστε το χέρι και το λάπτοπ της να καλύψουν την κοιλίτσα της.

Εσείς ωστόσο ξέρατε πως ακόμα και η ίδια η Βασίλισσα είχε δηλώσει πως η Diana δεν θα έπρεπε να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας;

Χαμός στο Buckingham! Η Ελισάβετ «τελείωσε» με μια λέξη Μέγκαν και Χάρι! Αρνείται να μιλήσει για την «ασφάλεια» του!

Χαμός γίνεται στο Buckingham, με την Ελισάβετ να «τελειώνει» με μια λέξη Μέγκαν και Χάρι! Αρνούνται να μιλήσουν για την ασφάλεια τους.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν δεν θα μπορούν να κάνουν πλέον χρήση των τίτλων τους και δεν θα λαμβάνουν δημόσιους πόρους για βασιλικά καθήκοντα, δήλωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Το ζευγάρι επίσης δεν θα αντιπροσωπεύει τυπικά τη βασίλισσα.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δήλωσαν επίσης ότι σκοπεύουν να επιστρέψουν στο δημόσιο τις 2,4 εκατομμύρια στερλίνες που έλαβαν για την ανακαίνιση του Frogmore Cottage, το οποίο θα παραμείνει η οικογενειακής τους έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η νέα ρύθμιση τίθεται σε ισχύ την άνοιξη του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, κι έρχεται μετά το αίτημα του ζευγαριού να μην συμμετέχει στα καθήκοντα της βασιλικής οικογένειας.

Ικανοποιημένη η Ελισάβετ

Σε γραπτή δήλωση η Βασίλισσα αναφέρει ότι μετά από πολλούς μήνες συνομιλιών αλλά και τις πιο πρόσφατες συζητήσεις είναι ικανοποιημένη που από κοινού «βρήκαμε μια εποικοδομητική και υποστηρικτική οδό προς τα εμπρός για τον εγγονό μου και την οικογένειά του».

«Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα είναι πάντα πολύ αγαπητά μέλη της οικογένειάς μου», συνεχίζει η δήλωση.

«Αναγνωρίζω τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ως αποτέλεσμα της έντονης επιτήρησης τα τελευταία δύο χρόνια και υποστηρίζω την επιθυμία τους για μια πιο ανεξάρτητη ζωή. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την αφοσίωσή τους και το έργο τους σε όλη τη χώρα, την Κοινοπολιτεία και πέρα ​​από αυτήν και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για το πόσο γρήγορα ο Μέγκαν έγινε μέλος της οικογένειας.

Είναι η ελπίδα ολόκληρης της οικογένειάς μου ότι η σημερινή συμφωνία τους θα τους επιτρέπει να αρχίσουν να χτίζουν μια νέα ζωή με ευτυχία και ειρήνη.»

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ δήλωσε ότι το βασιλικό ζευγάρι αντιλήφθηκε ότι έπρεπε να αποχωρήσει από τα βασιλικά καθήκοντα, συμπεριλαμβανομένων των επίσημων στρατιωτικών διορισμών.


«Δεν θα λαμβάνουν πλέον δημόσια κονδύλια για βασιλικά καθήκοντα», ανέφερε η δήλωση.

«Με την ευλογία της βασίλισσας, οι Σάσεξ θα συνεχίσουν να διατηρούν τις αξίες της μεγαλειότατης. Ενώ δεν μπορούν πλέον να εκπροσωπούν τυπικά τη Βασίλισσα, οι Σάσεξ έχουν καταστήσει σαφές ότι σε όλες τους τις ενέργειες θα συνεχίσουν να τιμούν τις αξίες της Αυτού Μεγαλειότητας. Οι Σάσεξ δεν θα χρησιμοποιήσουν τους τίτλους HRH (His/Her Royal Majesty), επειδή δεν εργάζονται πλέον ως μέλη της Βασιλικής Οικογένειας.»

Το παλάτι είπε ότι δεν θα σχολιάσει τις προβλέψεις για την ασφάλεια του βασιλικού ζευγαριού

Βέβαια θυμίζουμε πως σε προηγούμενες δηλώσεις της, η Βασίλισσα ήταν πιο αυστηρή σχετικά με το θέμα της παραίτησης του ζευγαριού!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαμός στο παλάτι! Φεύγουν για αυτό τον προορισμό Μέγκαν και Χάρι!

Δε θα το πιστεύετε! Αυτό είναι το παρατσούκλι του γιού του πρίγκιπα Harry και της Meghan!

Share