Σοκαριστικό ατύχημα για γνωστή Ελληνίδα - Παραμορφώθηκαν τα χείλη της

Τι συνέβη;

Σοκαριστικό ατύχημα για γνωστή Ελληνίδα - Παραμορφώθηκαν τα χείλη της

Σοκαριστικό ατύχημα είχε γνωστή Ελληνίδα με αποτέλεσμα να πέσει από τις σκάλες και να παραμορφωθούν τα χείλη της. Τι συνέβη και το έπαθε αυτό; Οι φωτογραφίες που πόσταρε τον προσωπικό της λογαριασμό πραγματικά σοκάρουν.

Ο λόγος για την Άννα Μαρία Βέλλη. Η ίδια έκανε γνωστό μέσα από τον πρσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως έπεσε κάτω με αποτέλεσμα να πρηστούν αρκετά τα χείλη της και μάλιστα, έκανε 7 ράμματα στο πάνω χείλος.

“DIY υαλουρονικο ΔΩΡΕΑΝ με πράγματα που έχετε στο σπίτι! #kimkardashianwho ?! Πέρα από την πλάκα παιδιά έχω φάει πόνο ακραίο από χθες . Έχω κλάψει ποτάμια (όχι για το αισθητικό αποτέλεσμα αλλά για το μετατραυματικό στρες που με κράτησε ξύπνια όλο το βράδυ γιατί έβλεπα να πέφτω και να ξανά πέφτω και φώναζα στον ύπνο μου.) ΑΛΛΑ είμαι ευγνώμων γιατί θα μπορούσα να έχω χτυπήσει πολύ περισσότερο και να είναι πολύ πιο σοβαρή η κατάσταση μου.

Οπότε και πλάκα κάνω και θα γελούσα αν μπορούσα αλλά δν μπορώ γιατί τραβάνε τα 7 ράμματα (Αφήνω τα emoji να γελάνε για μένα)Να προσέχετε όσο πιο πολύ μπορείτε χωρίς να φοβάστε να ζήσετε όμως . Life happens και όπως είπε και ένας φίλος μου Γιατί πέφτουμε ? Για να μάθουμε να σηκωνόμαστε ξανά.».Δείτε και το ατύχημα που είχε ακόμα ένας γνωστός ηθοποιός επί σκηνής!

Βέλλη Μακρής

Βέλλη ατύχημα

Ατύχημα για πασίγνωστο ηθοποιό! Έπεσε ενώ προσπαθούσε να ανέβει τα σκαλιά!

Ένας πασίγνωστος ηθοποιός είχε σοβαρό ατύχημα ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί για τα βραβεία Bafta 2020! Προσπαθούσε να ανέβει τα σκαλιά, έπεσε και χτύπησε!

Η τελετή για τα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA) δόθηκαν εχθές και το «παρών» έδωσαν μεγάλα ονόματα του διεθνούς κινηματογράφου.

Ανάμεσά τους και ο Αλ Πατσίνο ο οποίος ωστόσο είχε ένα ατύχημα. Ο ηθοποιός είναι πλέον 79 χρονών και η ηλικία δεν του επιτρέπει να κάνει πολλές κινήσεις.

Έτσι όταν προσπάθησε να ανέβει τα σκαλιά, έπεσε και χτύπησε, με τους φίλους του να προσπαθούν να τον σηκώσουν.

Al PacinoΑλ Πατσίνο έπεσε