Κάναμε ζουμ στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου με τον Ετεοκλή - Έχει τεράστιες ντουλάπες

Τα μωβ σεντόνια κλέβουν την παράσταση

Κάναμε ζουμ στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου με τον Ετεοκλή - Έχει τεράστιες ντουλάπες

Στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου με τον Ετεοκλή κυριαρχεί το ξύλο και η ίδια έχει τεράστιες ντουλάπες! Κάναμε ζουμ στον χώρο και μείναμε με το στόμα ανοιχτό με τα μωβ σεντόνια. Η διακόσμηση είναι αν μη τι άλλο άψογη.

Η τραγουδίστρια, έχει αδυναμία στο μίνιμαλ στιλ και αυτό... βγαίνει προς τα έξω! Η Ελένη Χατζίδου, ανέβασε χτες στο Instagram βίντεο με το πόσο έχει αδυνατίσει. Το τράβηξε μέσα από την κρεβατοκάμαρά της με τον Ετεοκλή Παύλου και εμείς εστιάσαμε στις τεράστιες ντουλάπες.

Η αλήθεια είναι πως το όνειρο κάθε γυναίκας είναι χώρος για τα ρούχα της και η ίδια φαίνεται να έχει άπλετο. Η λεπτομέρεια που κάνει ένα τσικ παραπάνω την διαφορά είναι τα μωβ σεντόνια και αν είσαι σε φάση ανανέωσης, πάρε και εσύ και θα δεις πόσο χρώμα θα δώσουν στον χώρο. Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Χατζίδου μας δείχνει το σπίτι της με τον Ετεοκλή, αφού έχουμε δει από το σαλόνι μέχρι και τους χορούς που κάνουν όταν δεν κοιμάται η κορούλα τους!

Ιδού η φωτογραφία από την κρεβατοκάμαρα της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου:

Ελένη Χατζίδου σπίτι Ετεοκλής

5 tips για να ζηλεύουν όλοι τις ντουλάπες σου όπως της Ελένης Χατζίδου

1) To πρώτο και πιο σημαντικό βήμα είναι η εκκαθάριση. Τι δεν χρειάζεστε άλλο, τι δεν πρόκειται να ξαναφορέσετε, τι δεν σας ταιριάζει πια ως προς το μέγεθός του. Πρέπει να απομακρυνθεί. (Τα φθαρμένα ρούχα εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την καθαριότητα του σπιτιού).

2) Χωρίστε τα ρούχα σας με κριτήριο. Το είδος τους ή το χρώμα τους ή την περίσταση στην οποία τα φοράτε (καθημερινά/ βραδινά, δουλειά/ γυμναστήριο)

3) Μην βάλετε στην ντουλάπα μονομιάς όλα τα χειμερινά σας ρούχα χωρίς πρώτα να έχετε αποθηκεύσει τα καλοκαιρινά. Κάντε το σταδιακά.

4) Προτιμήστε να κρεμάσετε όσα περισσότερα ρούχα μπορείτε. Έτσι θα βλέπετε ευκολότερα ποιο θα επιλέξετε. Σημαντικό είναι να ελέγξετε τις κρεμάστρες. Ανακυκλώστε τις χαλασμένες και αντικαταστήστε όσες δεν συνδυάζονται καλά με τις υπόλοιπες.

5) Χωρίστε τα κοσμήματα ανά είδος. Τοποθετήστε τα σε θήκες για να τα επιλέγετε πιο εύκολα.