Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Πέρασαν την επέτειό τους με τα παιδιά στο κέντρο της Αθήνας

Αποκλειστικά οικογενειακά στιγμιότυπα

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Πέρασαν την επέτειό τους με τα παιδιά στο κέντρο της Αθήνας

Επέτειος 10 χρόνων γιόρτασαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον αγαπημένο της σύντροφο, Θέμη Σοφό, παρέα εννοείται με τα παιδιά τους. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Θησείο.

Η γνωριμία τους μέσω των κοινών τους τότε φίλων, της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, φαίνεται πως υπήρξε κάτι παραπάνω από καρμική. Πριν από δέκα χρόνια η Σταματίνα και ο σύζυγός της πια Θέμης Σοφός γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάλαβαν πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Τα δέκα χρόνια της κοινής τους πορείας υπήρξαν τα σημαντικότερα της ζωής τους και έγιναν ακόμη ευτυχέστερα με την απόκτηση των τριών τους παιδιών.

Σταματίνα Τσιμτσιλή alpha

Η Σταματίνα συγκινημένη πριν από λίγες μέρες είχε αναφερθεί στην τόσο σημαντική αυτή επέτειο, λέγοντας: «Δεν θα σταθώ μόνο στις αμέτρητες όμορφες στιγμές και στα τρία υπέροχα παιδιά που άλλαξαν την κοσμοθεωρία μας, αλλά στο ταξίδι ζωής που πρέπει να απολαμβάνεις χωρίς να σε νοιάζει ο προορισμός, χωρίς να αφήνεις τα μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα να επισκιάζουν την αληθινή αγάπη! Το "για πάντα μαζί" είναι ωραίο και αξίζει να το προσπαθείς!». Η επέτειος, πάντως, αυτή γιορτάστηκε αρχικά με ξεχωριστό δείπνο για δύο το βράδυ της Παρασκευής, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και με οικογενειακή βόλτα και φαγητό στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Κυριακής. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του YOU, την περισσότερη ώρα ο Θέμης Σοφός είχε στην αγκαλιά του τον μικρότερο Γιάννη Εφραίμ, ενώ η Σταματίνα είχε συνεχώς δίπλα της τα δύο της κορίτσια, τη Νάγια και τη Μαίρη. Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε πως η Σταματίνα έκανε και μια τρυφερή ανάρτηση για τον άντρα της στο instagram την ημέρα που είχαν επέτειο.

Το δώρο της πεθεράς της!

Σταματίνα Τσιμτσιλή Θέμης Σοφός

Το πιο γλυκό δώρο για την επέτειό τους η Σταματίνα το έλαβε από την αγαπημένη της πεθερά, καθώς η κυρία Μαίρη Σοφού είχε φροντίσει να της στείλει μια τούρτα συνοδευόμενη από τις πολύ ιδιαίτερες ευχές της, οι οποίες συγκίνησαν την παρουσιάστρια. Οι σχέσεις που έχουν μεταξύ τους ήταν από την πρώτη στιγμή θερμές και η Σταματίνα τρέφει για εκείνη την ίδια αγάπη που έχει για τη δική της μητέρα, την κυρία Γιώτα.

Δέκα ευτυχισμένα χρόνια μαζί ο Θέμης Σοφός με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή περιοδικό you

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του τα πρώτα χρόνια του γάμου τους και μετά τη γέννηση και των δύο κοριτσιών τους, ο γνωστός δικηγόρος είχε εκφράσει πολύ ξεκάθαρα τα συναισθήματά του για τη γυναίκα της ζωής του. «Αισθάνομαι πολύ τυχερός για τη γυναίκα μου και τη μητέρα των παιδιών μου», είχε πει χαρακτηριστικά. Κάθε μέρα σε αυτά τα δέκα χρόνια στέκεται σαν βράχος ο ένας δίπλα στον άλλον και είναι μία από τις σπάνιες περιπτώσεις ζευγαριών που ενώ η καθημερινότητά τους είναι γεμάτη επαγγελματικές υποχρεώσεις, βρίσκουν τον τρόπο και έχουν τη διάθεση να βάζουν πάνω απ' όλα την ευτυχία τους αλλά και την αρμονία της οικογένειάς τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ