"Έπαθα παραμόρφωση των οστών, στράβωσαν και τα δυο μου πόδια" - Σοκάρει ο παπάς από τις Άγριες Μέλισσες

Μίλησε αποκλειστικά στο περιοδικό YOU για όλα!

Σοκάρει ο παπάς από τις Άγριες Μέλισσες στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YOU. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις παραμορφώσεις των οστών του από το βάρος αναφέροντας χαρακτηριστικά πως του στράβωσαν και τα δυο πόδια.

Ο παπα-selfie όπως τον φωνάζουν οι συνάδελφοί του στις «Άγριες Μέλισσες», του ΑΝΤ1, και ως easy rider φωτογραφίζεται για το YOU μιλώντας για τη ροκ ζωή του. Για τον ρόλο στο μεγαλύτερο θέατρο της Νέας Υόρκης, για τα παιδικά του χρόνια στη Ρόδο όταν υπήρξε ένα παχύσαρκο παιδί που ζύγιζε 120 κιλά αλλά ζούσε μια ανέμελη ζωή, για το δύσκολο χειρουργείο, τα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο, την 15ετή άγνωστη σχέση του, την απώλεια της μητέρας του αλλά και του πατέρα του από καρκίνο. Φύσει και θέσει θρησκευόμενος, με το γνωστό του χιούμορ μιλά για τα εκατοντάδες μηνύματα που λαμβάνει από ιερωμένους σε όλη την Ελλάδα και απαντά στο καίριο ερώτημα «θα δούμε παπαδιά στο Διαφάνι;».

Aπο την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό YOU

Άγριες Μέλισσες αντ1

Ήσουν πάντα μηχανόβιος;

Ποτέ δεν έχω οδηγήσει στη ζωή μου αυτοκίνητο. Από μικρός οδηγούσα στη Ρόδο μηχανάκι, το πρώτο μου μάλιστα ήταν μια βέσπα. Όταν χρειαστεί για κάποιο ταξίδι θα δανειστώ από κάποιον φίλο μου αυτοκίνητο.

Πιτσιρικάς ήσουν δραστήριος και μαχητικός;

Το αντίθετο, ήμουν πολύ διακριτικός και πολύ ντροπαλός. Ήμουν αρκετά παχύσαρκος ως παιδί, ζύγιζα 120 κιλά μέχρι τα 13 μου χρόνια και γι' αυτό ήμουν αρκετά εσωστρεφής. Εκείνη την εποχή, όταν κάτι με ζόριζε το έριχνα στα γλυκά, έτρωγα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Λόγω του βάρους μου ήμουν πάντα συνεσταλμένος. Βέβαια, αυτό με βοήθησε στο να γίνω πολύ καλός ακροατής και παρατηρητής των άλλων. Ακολουθούσα τα υπόλοιπα παιδιά σε ό,τι και να έκαναν, εκτός από το ποδόσφαιρο που ούτως ή άλλως δεν μου άρεσε. Ήταν πολύ όμορφες εκείνες οι εποχές, γιατί μεγάλωσα σε μια γειτονιά που παίζαμε όλα τα παιδιά μαζί, ήμασταν όλοι «αλητάκια» με την καλή έννοια, είχαμε φιλότιμο, υποστηρίζαμε ο ένας τον άλλον. Αν πείραζαν από τις άλλες γειτονιές κάποιον από την παρέα μας, πηγαίναμε όλοι μαζί να ζητήσουμε τον λόγο.

Υποτιμητικά σχόλια, καζούρα λόγω του βάρους σου δεχόσουν από τα άλλα παιδιά;

Όχι, γιατί εκτός από τα κιλά, ήμουν και ψηλός, ενδεχομένως με φοβόντουσαν. Πού να τα βάλουν μαζί μου; (γέλια) Τα κιλά άρχισα να τα χάνω μετά τα 14 μου γιατί έπαθα από το βάρος παραμόρφωση των οστών, στράβωσαν και τα δύο μου πόδια. Εκεί τα είδα όλα! Μου είπε ο γιατρός «ή χάνεις 40 κιλά ή μένεις ανάπηρος». Έκανα εγχείρηση και έμεινα στον γύψο για τρεις μήνες, ήταν δύσκολα, αλλά παράλληλα έχασα και τα περισσότερα κιλά, οπότε μου έκανε καλό. Βέβαια, τώρα για το σίριαλ χρειάστηκε να βάλω 15 κιλά, αλλά το έκανα πολύ ευχάριστα!

Έκανες δική σου οικογένεια;

Οικογένεια δεν έκανα, ούτε και παντρεύτηκα. Είμαι μικρός ακόμη! (γέλια) Νομίζω ότι θα ήμουν ανεύθυνος αν έπαιρνα την απόφαση να κάνω μια οικογένεια, όταν δεν μπορώ να συντηρήσω καλά καλά τον ίδιο μου τον εαυτό.

Πότε ερωτεύτηκες για πρώτη φορά;

Στα 14 μου χρόνια, στη Ρόδο. Εμείς εκείνη την εποχή ζούσαμε με το φλερτ, με το παιχνίδι που κάναμε με τα μάτια. Τα ζευγάρια πια βλέπεις ότι κάθονται απέναντι και μιλάνε με μηνύματα στα κινητά.

Είσαι δύσκολος ή εύκολος σε μια συμβίωση; Σου αρέσει ή αισθάνεσαι καταπίεση;

Όχι, μου αρέσει πολύ η συμβίωση, μου αρέσει να κοιμάμαι αγκαλιά και να ξυπνώ με τα... πόδια μπερδεμένα! (γέλια) Διάβασα κάπου ότι θα πρέπει να προσπαθούμε κάθε μέρα για δέκα λεπτά να κάνουμε μια αγκαλιά και έτσι όλα θεραπεύονται!

Είσαι σε σχέση;

Ναι, βέβαια, εδώ και 15 χρόνια. Δεν έχει σχέση με τον χώρο μας.

Ωστόσο, για σένα που αγαπάς την σειρά Άγριες Μέλισσες έχουμε όλες τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας. Μάθε τι θα συμβεί πριν παιχτεί στην τηλεόραση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ