Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι bisexual! Ποια είναι;

Ο λόγος για...

Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι bisexual! Ποια είναι;

Γνωστή ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη πως είναι bisexual. Ποια έκανε το come out, αλλά ωστόσο αποκάλυψε πως δεν είχε ποτέ κάποια σχέση με το ίδιο φύλο. Μάλιστα η ίδια είχε κάνει μια ανάρτηση και παλιότερα σχετικά με τις προτιμήσεις της.

Αν και βρίσκεται σε σχέση τον γερουσιαστή Cory Booker από το 2018, πριν λίγες μέρες προχώρησε σε μια αποκάλυψη.

Ο λόγος για την ηθοποιό Rosario Dawson. Η οποία έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για ένα περιστατικό του 2018 που είχε βάλει φωτιά στις φήμες.

ηθοποιός bisexual

«Πριν δυο χρόνια είχα ανεβάσει στο Instagram ένα post για τον εορτασμό του μήνα Pride. Όλοι έλεγαν ότι έκανα come out. Δεν ήταν όμως αυτό. Δηλαδή δεν είναι λάθος, αλλά δεν έκανα τότε come out. Εννοώ ότι το κάνω τώρα!» είπε εξηγώντας ότι είναι bisexual.Οι 10 διάσημοι Έλληνες που έχουν αποκαλύψει πως είναι γκέι. Τους ξέρατε;

Ωστόσο ανέφερε ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει ποτέ σχέση με άτομο του ίδιου φύλου: «Δεν έχω υπάρξει σε τέτοια σχέση, άρα δεν έμοιασε ποτέ ως αυθεντικό κάλεσμα σε μένα».

Γνωστός ηθοποιός έριξε βόμβα μεγατόνων: «Είμαι bisexual!»

Βόμβα μεγατόνων έριξε πασίγνωστος ηθοποιός, ανακοινώνοντας πως είναι bisexual!

Ο ηθοποιός το είχε καταλάβει από τα εφηβικά του χρόνια.

Ο λόγος για τον 32χρονο Τάιλερ Μπλάκμπερν, ο οποίος έγινε γνωστός από τη σειρά Pretty Little Liars!

Συγκεκριμένα ο Τάιλερ δήλωσε: «Για μεγάλο χρονικό διάστημα καταπίεζα την έλξη μου για τους άνδρες. Προς το τέλος του Pretty Little Liars, πραγματικά επέτρεψα στον εαυτό μου να πάω εκεί και όχι απλώς να αναρωτιέμαι ή να λυπάμαι, αλλά να βιώσω αυτή την ευαισθησία και τη συναισθηματική πλευρά του τι είναι να είσαι αμφιφυλόφιλος».

Γνωστός ηθοποιός έριξε βόμβα μεγατόνων: «Είμαι bisexual!»