Βαρύ πένθος για την Μελίνα Μακρή

Έφυγε από την ζωή αγαπημένο της πρόσωπο

Βαρύ πένθος για την Μελίνα Μακρή

Βαρύ πένθος για την τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή. Η τραγουδίστρια έχασε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο καθώς ο πεθερός της έφυγε από την ζωή. Τι έγραψε στην ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook;

Ο πατέρας του συζύγου της Στάθη Λαγογιάννη έφυγε από την ζωή. Η Μελίνα Μακρή είχε τεράστια αδυναμία στον πεθερό της και δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Γιάννη μου...Ήσουν και θα είσαι ο μπαμπάς της καρδιάς μου....Ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, πάντα μια αγκαλιά ανοιχτή και μια καλή κουβέντα ....Ο καλύτερος πεθερός που θα μπορούσα να έχω.... Σε αγαπώ πάρα πολύ ... καλό Παράδεισο.....», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε μια φωτογραφία του.Εντωμεταξύ δείτε και το βαρύ πένθος για τον Σταμάτη Μαλέλη

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση.

Βυθίστηκε στο πένθος η Μελίνα Μακρή

Βυθίστηκε στο πένθος! Δύσκολες ώρες περνάει η Μελίνα Μακρή καθώς έχασε ένα πολύ δικό της άνθρωπο! Η πρώην τραγουδίστρια των «Vegas», έχασε την αγαπημένη της γιαγιά και δεν δίστασε να μοιραστεί τα δυσάρεστα νέα με τους followers της.

«Καλό ταξίδι γιαγούλα μου» έγραψε η Μελίνα Μακρή, ενώ το σχόλιό της συνόδευε μια φωτογραφία με την ηλικιωμένη γιαγιά της.Να αναφέρουμε πως η τραγουδίστρια βρίσκεται στην αρχή της solo καριέρας της μετά την αποχώρησή της από το συγκρότημα και μάλιστα έχει αλλάξει αρκετά το look της.

Μελίνα Μακρή: Το πρώτο μήνυμα μετά τον τελικό του YFSF!

Το πρώτο μήνυμα μετά τον τελικό του YFSF έστειλε η Μελίνα Μακρή.

Η τραγουδίστρια θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους την στήριξαν.

Η Μελίνα Μακρή, η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στο show μεταμφιέσεων, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την εμφάνιση της, ενώ έγραψε στην λεζάντα της:

«Το YFSF ήταν ένα ταξίδι απρόσμενο για εμένα, μια εμπειρία που με άλλαξε και θα μου μείνει αξέχαστη!Χαίρομαι που ήμουν μέρος μιας τέτοιας μεγάλης παραγωγής και συνεργάστηκα με τόσο αξιόλογους ανθρώπους και ταλαντούχους καλλιτέχνες!Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρώπους που εργάστηκαν,μας στήριζαν και μας βοηθούσαν μπροστά και πίσω από της κάμερες, στους συνεργάτες μου που με στήριξαν σε όλη αυτή τη διαδρομή, στην όμορφη παρέα των συμπαικτών μου και σε όλους εσάς που μου δείξατε την αγάπη και την υποστήριξη σας!!! love you all!! I have nothing......if i don't have you!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μελίνα Μακρή yfsf