Η Γωγώ Τσαμπά αποκάλυψε γιατί χώρισε μετά από δέκα χρόνια σχέσης!

Τι είπε για το τραγούδι και τον έρωτα;

Η Γωγώ Τσαμπά αποκάλυψε γιατί χώρισε μετά από δέκα χρόνια σχέσης!

Καλεσμένη στην εκπομπή 'Μετά τα μεσάνυχτα' βρέθηκε η Γωγώ Τσαμπά που μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την σχέση της με το τραγούδι αλλά και το σχολείο το οποίο όπως είπε παράτησε νωρίς.

Στην Ελεονώρα Μελέτη μίλησε η αρχόντισσα του δημοτικού τραγουδιού η οποία αποκάλυψε ότι σταμάτησε το σχολείο στην Δευτέρα Λυκείου ενώ αναφέρθηκε ακόμα και στον έρωτα, λέγοντας μάλιστα ότι μαι σχέση της δεν άνθισε λόγω της δουλειάς της.

«Όταν ήμουν παιδί ντρεπόμουν να τραγουδάω μπροστά στους γονείς μου. Στη δευτέρα λυκείου παράτησα το σχολείο για το τραγούδι. Η πρώτη επαγγελματική δουλειά μου ήταν σε πανηγύρι στο χωριό του πατέρα μου. Στην πίστα ενός πανηγυριού έπεσα σε μια τρύπα και με βρήκαν αφού σταμάτησαν τα κλαρίνα.

Οι εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό μου, μου προκαλούν συγκίνηση. Η δημοσιότητα ήρθε απότομα και με κούρασε, αλλά ήταν επιλογή μου. Είχα δέκα χρόνια μια σχέση, αλλά δεν άνθισε. Δεν άντεξε τη δουλειά μου, το ξενύχτι μου. Για να κάνω οικογένεια θέλω να βρεθεί κάτι καλό. Δεν θα άφηνα τη δουλειά μου για έναν έρωτα. Θα μπορούσα να τα συνδυάσω», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" η Γωγώ Τσαμπά.

Και μιας και μιλάμε για την Γωγώ Τσάμπα δείτε πως ήταν πριν από δέκα και χρόνια!

Ο γάμος που χάλασε η Γωγώ Τσαμπά και δεν το ακούστηκε κιχ!

Ο γάμος που η Γωγώ Τσάμπα χάλασε και δεν το έμαθε κανείς! «Μου είπε να...» ανέφερε μεταξύ άλλων! Η ίδια, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαίρι #not και είχε απαντήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του Αργύρη Κωστόπουλου.

«Μέχρι τώρα το απέκλεια, ήμουν αρνητική στο να δουλέψω σε μπουζούκια στην Αθήνα και είχα καλές προτάσεις. Τώρα, θα αρχίσω να το συζητάω.

Στο σπίτι μεγάλωσα με κλαρίνο και μετά άκουγα και άλλες μουσικές, Μαρινέλλα, Τζένη Βάνου και από εκεί και πέρα άρχισα και λίγο έντεχνο. Από ξένη μουσική ακούω Whitney Houston Celine Dion.

Καλός είναι ο Sin Boy, εφόσον αρέσει είναι καλός. Το ελάττωμά μου είναι ότι είμαι φωνακλού και νευρική. Φωνάζω μόνο στους δικούς μου ανθρώπους, σε ξένο κόσμο ποτέ.

Δεν θα εγκατέλειπα τα πάντα για έναν έρωτα. Ίσα ίσα που κάποτε τον έρωτα τον απέρριψα, δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω σήμερα. Δέκα χρόνια σχέσης την απέρριψα γι’ αυτό τον λόγο, γιατί μου είπε ή το θέαμα ή εμένα. Δεν μπορώ να πω, αγάπησα πολύ και ερωτεύτηκα, αλλά… το θέαμα», εξομολογείται η Γωγώ Τσαμπά.