Η Αθηνά Οικονομάκου σε προειδοποίηση για το Mega - «Κανονίστε γιατί....»

Τι είδε η ηθοποιός και της... άστραψε;

Η Αθηνά Οικονομάκου σε προειδοποίηση για το Mega - «Κανονίστε γιατί....»

Η Αθηνά Οικονομάκου έδωσε ρέστα στο Instagram σε προειδοποίηση για το Mega! Τι είδε και τόνισε: «Κανονίστε γιατί θα μας ζητάνε και remake» αναφέρει μεταξύ άλλων! Τι έχει γίνει;

Η ηθοποιός, πρωταγωνιστούσε πριν χρόνια στο σήριαλ Η ζωή της άλλης που επέστρεψε ξανά στους δέκτες μας, μαζί με το κανάλι. Η Αθηνά Οικονομάκου δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο και ανέφερε μεταξύ άλλων σε Insta - story:

«Τι έγινε ρε παιδιά; Είδαμε ξανά την ζωή της άλλης στο Mega και θυμηθήκαμε τα νιάτα μας; Κανονίστε τώρα να σαρώσει σε τηλεθέαση, γιατί θα μας ζητάνε και remake»! Πάντως από ότι καταλαβαίνουμε, δεν είναι πολύ θετική στην ιδέα... Ιδού η σχετική φωτογραφία:

 Αθηνά Οικονομάκου Mega

Όσα δεν ξέρατε για το σήριαλ του Mega Η ζωή της άλλης που έπαιζε και η Αθηνά Οικονομάκου

Η Ζωή Της Άλλης είναι ο τίτλος ελληνικής καθημερινής δραματικής τηλεοπτικής σειράς που έκανε πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου του 2009 στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel. Η σειρά προβλήθηκε για τρεις σεζόν και αποτελείται από 401 επεισόδια ενώ το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 2012

Το σενάριο της σειράς βασίζεται σε αυτό της μεξικάνικης τηλενουβέλας Querida Enemiga(=Αγαπητή εχθρός). Τη διασκευή του σεναρίου στα ελληνικά ανέλαβε ο Γιώργος Χρυσοβιτσάνος ενώ τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Τους τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά ερμήνευσαν η Κάτια Δανδουλάκη, η Αθηνά Οικονομάκου και η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Θυμάστε επί της ευκαιρίας το άρθρο μας, με τα όσα δεν ξέρατε για την Κάτια Δανδουλάκη;

Υπόθεση

Η Κάτια Καλλιφατίδη είναι μια πανίσχυρη γυναίκα που όλοι πρέπει να υπακούν στις διαταγές της. Η Ελπίδα και η Ξένια είναι αχώριστες φίλες και ζουν σε ένα ίδρυμα στο Ναύπλιο. Η Ελπίδα έχει όνειρο να γίνει διάσημη σεφ και να σπουδάσει στην Αθήνα. Η Ξένια κρυφά μισεί την Ελπίδα γιατί το παίζει πάντα καλή.

Μια μέρα, η Ξένια ανακαλύπτει ότι η Ελπίδα είναι εγγονή της Κάτιας Καλλιφατίδη και ότι η ίδια βρέθηκε νεογέννητη σε κάδο απορριμάτων. Έτσι βρίσκει την ευκαιρία και αποφασίζει να της κλέψει τη ζωή. Πηγαίνει στην Αθήνα, βρίσκει την Κάτια και παρουσιάζεται αυτή σαν εγγονή της. Εκείνη, μην έχοντας άλλη επιλογή, την παίρνει στο σπίτι της και παρουσιάζει την Ξένια σαν μακρινή ανιψιά της. Η Ελπίδα έρχεται και αυτή στην Αθήνα, μπαίνοντας στη σχολή μαγειρικής και δουλεύοντας προσωρινά στην εταιρία της Κάτιας Καλλιφατίδη, όπου γνωρίζει την Ντορίτα και την Μαίρη που την φιλοξενούν.

Όλα της πάνε καλά, αφού γνωρίζει και τον έρωτα της ζωής της το Στέφανο. Στη συνέχεια όμως με την βοήθεια της Ξένιας ο Στέφανος χωρίζει με την Ελπίδα και κάνει σχέση με την Ξένια, ενώ η Ελπίδα τα φτιάχνει με τον καθηγητή της Χάρη Γιάνναρη. Οι δυο φίλες απομακρύνονται, προσπαθώντας η καθεμία να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα. Στο τέλος όμως, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και η αγάπη θα κερδίσει. Όμως κατά την διάρκεια της βασικής ιστορίας βλέπουμε και άλλες ιστορίες, όπως του Νικόλα και της Ντορίτας, του Σωτήρη (ενός συναδέλφου του Στέφανου), της Τόνιας και της Θάλειας με τον πατέρα της, τον Μιχάλη.