Η Adele αδυνάτισε, έγινε κουκλάρα και επιστρέφει δυναμικά! - Δείτε τι ετοιμάζει

Το αποκάλυψε η ίδια!

Η Adele αδυνάτισε, έγινε κουκλάρα και επιστρέφει δυναμικά! - Δείτε τι ετοιμάζει

Δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό δείχνοντας την εντυπωσιακή αλλαγή της τραγουδίστριας Adele η οποία έχει χάσει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πάνω από 30 κιλά! Ωστόσο άλλη μια είδηση έρχεται για την Βρετανή τραγουδίστρια και αυτή τη φορά έχει να κάνει με τα επαγγελματικά της!

Ειδικότερα η Adele, που είναι φανερά αδυνατισμένη σε πολλές από τις πρόσφατες εμφανίσεις της με φωτογραφίες να διαρρέουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ετοιμάζει νέο άλμπουμ σύμφωνα και με τα λεγόμενα της ίδιας! Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στον γάμο της Λόρα Ντόρκλιλ, η οποία είναι φίλη της. Μάλιστα η Adele συμμετείχε και στην ανταλλαγή όρκων του ζευγαριού ενώ ερμήνευσε και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της το "Rolling into deep". Στον γάμο όμως και ειδικότερα στο πάρτι ήρθε και η είδηση!

Σε βίντεο που διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδίκτυο η Adele ακούγεται σε ένα σημείο να λέει : «Περιμένετε το νέο άλμπουμ μου τον Σεπτέμβρη»! Οι φήμες για το νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας, που έχει μείνει κυριολεκτικά μισή, κυκλοφορούν εδώ και καιρό με τον μανατζέρ της να λέει μέσα στον Γενάρη ότι το νέο CD θα πρέπει να αναμένεται μέσα στο 2020.

Όταν "τρόμαξαν" να αναγνωρίσουν την Adele - Αδυνατισμένη και κουκλάρα μετά τα Όσκαρ

Η Adele έχει γίνει πραγματικά αγνώριστη καθώς έχει χάσει πάνω από 30 κιλά. Μάλιστα μια φωτογραφία της κάνει τον γύρο του διαδικτύου μιας και η μέση της μοιάζει, αυτό που λέμε, δαχτυλίδι!

Η Βρετανή τραγουδίστρια που έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή μέσα από τα κομμάτια της και όποια να πούμε πως χώρισε μέσα στο 2019 από τον σύζυγό της βρέθηκε στο prive πάρτι της Beyonce και το Jay Z, μετά τα Όσκαρ και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή της. Επέλεξε να φορέσει ένα χρυσό φόρεμα με λεοπάρ print, ενώ είχε πιασμένα πάνω τα μαλλιά της σε ένα εντυπωσιακό κότσο. Η τραγουδίστρια συνδύασε ακόμα το ρούχο της με αστραφτερούς κρίκους ενώ είχε τα μάτια της έντονα βαμμένα με eyeliner - όπως άλλωστε συνηθίζει. Και γιατί όχι αφού της πάει!

Ήδη είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες με την Adele να είναι εμφανώς αδυνατισμένη, ωστόσο αυτή τη φορά η εικόνα κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μιας και η αλλαγή είναι εμφανή! Σύμφωνα με την ίδια έχει χάσει πάνω από 30 κιλά, συγκεκριμένα 45! Καιν πως το έκανε; Φυσικά με δίαιτα όπως τουλάχιστον είπε η ίδια.

Adele αδυνατισμένη σε party