MasterChef: H αποκάλυψη του Ηλία για τον Σταύρο! "Το θέμα είναι ότι έφερε.."

Τι είπε για τον πρώην συμπαίκτη του;

MasterChef: H αποκάλυψη του Ηλία για τον Σταύρο!

Ο Ηλίας που αποχώρησε από το MasterChef έκανε μια αποκάλυψη για τον Σταύρο λέγοντας πως "έφερε σε δύσκολη θέση τους συμπαίκτες του". Τι ανέφερε για την πρόωρη αποχώρηση του από το ριάλιτι μαγειρικής στο επεισόδιο που είδαμε χθες;

O παίκτης βρέθηκε στην εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις σχέσεις με τους συμπαίκτες του.

“Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με θέματα που δεν θεωρώ ότι αξίζουν αλλά για να το κλείσουμε. Θεώρησα άκομψο τον τρόπο του απέναντι στους συμπαίκτες του. Δεν με απασχολεί το στρατηγικό κομμάτι. Υπάρχει ένας διαγωνισμός, μια χαρά, μπορεί να θέλει όπου δώσει τα κουτιά. Ότι θέλει κάνει, κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι έφερε σε δύσκολη θέση τους συμπαίκτες του” είπε χαρακτηριστικά.Δεν θα πιστέψετε ποια συμπαίκτρια του ονόμασε τον Σταύρο "κομπλεξικό και κότα" μπροστά στις κάμερες!

“Όλοι μαζί βιώνουμε το ίδιο πράγμα. πρέπει να στηρίξεις του συμπαίκτες σου. Δεν με γουστάρεις; Μια χαρά. Έλα πιάσε με στο σπίτι και πες μου, αντρίκια και ωραία, πως δεν με γουστάρεις. Χρειάζεται να πει εκεί το οτιδήποτε; Ας το πει μετά. Στο σπίτι όλοι μαζί θα είμαστε, δεν θα χαθούμε” πρόσθεσε.

MasterChef: Ο Ηλίας είναι αυτός που αποχώρησε σήμερα

Το σημερινό επεισόδιο του MasterChef τα είχε όλα! Αυτό ωστόσο είναι το πρόσωπο που αποχώρησε σήμερα! Δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με το πιάτο του, με αποτέλεσμα να φύγει από το σπίτι και να πει αντίο στο όνειρό του!

Ανάμεσα στους Σταύρο, Μάρλεν και Ηλία Κ., ο Σταύρος ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει τη δοκιμασία του Mystery Box και να οδηγήσει τους συμπαίκτες του σε μία δύσκολη δοκιμασία κατά την οποία θα έβγαινε ένας νικητής.

Οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση τελικά ήταν, ο Γιώργος Λασκαρίδης, η Μαριάννα Πουλμεντή και ο Ηλίας Ηλιόπουλος, με τους τρεις παίκτες να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να μείνουν στο παιχνίδι. Αυτός που δεν το κατάφερε ήταν ο Ηλίας Ηλιόπουλος.

MasterChef αποχώρηση

MasterChef: "Είναι όλοι ηλίθιοι" - Η Κατερίνα "ξεσπά"

Η Κατερίνα Λένη "ξεσπά" κατά τους συμπαίκτες της στο MasterChef, και δηλώνει μπροστά στις κάμερες, "Είναι όλοι ηλίθιοι"! Τα μαχαίρια βγήκαν ήδη στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής, με τους παίκτες να μην μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό!

Αυτοί που θα χρειαστεί να "παλέψουν" για την παραμονή τους στο παιχνίδι είναι ο Γιώργος Λασκαρίδης, ο Ηλίας Ηλιόπουλος και η Μαριάννα Πουλμεντή. Κατά την επιστροφή τους στο σπίτι ωστόσο οι παίχτες εκνεύρισαν την Κατερίνα Λένη!

Τότε ήταν που η παίκτρια δήλωσε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής ότι όλοι είναι πανηλίθιοι και άτομα χαμηλού επιπέδου. «Γελάω, γελάω! Πρώτον για την ηλιθιότητα που υπάρχει μέσα σε αυτό το σπίτι, είναι πανηλίθιοι όλοι εδώ μέσα. Όχι όλοι, οι περισσότεροι. Και δεύτερον για το χαμηλό το επίπεδο, πολύ χαμηλό επίπεδο. Ακούστηκαν πολλά χθες το βράδυ. Έτσι κι αλλιώς είναι πεσμένοι στα μάτια μου, να το πω κι αυτό, αλλά με όλο αυτό που γίνεται από πίσω πέφτουν ακόμα πιο πολύ».

Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο. Εσείς ωστόσο ξέρετε γιατί η Σεμίνα αποχώρισε από το παιχνίδι; Το αποκάλυψε η ίδια.