Άννα Βίσση: Μοιάζει σαν δίδυμη με την κόρη της - Οι φωτογραφίες με ίδια μαλλιά

Με νέο hair look που τις κάνει φτυστές! Αδιανόητο

Άννα Βίσση: Μοιάζει σαν δίδυμη με την κόρη της - Οι φωτογραφίες με ίδια μαλλιά

Μοιάζει αδιανόητο αλλά η Άννα Βίσση πλέον μοιάζει σαν δίδυμη με την κόρη της και έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που οι δυο τους έχουν ίδια μαλλιά! Είναι σαν δύο σταγόνες νερού και θα τρίβετε τα μάτια σας.

Φαίνεται πως το μήλο έχει πέσει κάτω από την μηλιά, και το στιλ κυλάει στο αίμα τους αφού η κόρη της και γνωστή στυλίστρια στη Νέα Υόρκη, Σοφία Καρβέλα, έχει κληρονομήσει την αισθητική της μητέρας της. Κάθε της εμφάνιση γίνεται αντικείμενο συζήτησης και η πιο πρόσφατη δεν αποτελεί εξαίρεση.

Πριν λίγες μέρες, η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να δει την κόρη και τα δύο της εγγόνια, το Νίκο και το Νέστορα, με άψογο look. Η Άννα Βίσση, έβαλε μια φόρμα σε πράσινο χρώμα συνδυασμένη με ένα περίτεχνο puffy jacket. Εμείς, είδαμε τις φωτογραφίες και κολλήσαμε κανονικά με τα μαλλιά τους, αφού είναι στην ίδια απόχρωση του ξανθού. Δείτε τις και πείτε μας, δεν είναι σαν δίδυμες; Να θυμίσουμε βέβαια, ότι η Σοφία είναι η μεγάλη της αδυναμία, αφού την είχε αποχαιρετίσει με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, το οποίο επίσης σας είχαμε γράψει....

Άννα Βίσση: Το απίστευτο δώρο που έλαβε από την Σοφία Καρβέλα! Η κόρη της δεν την ξεχνάει λεπτό!

Η Άννα Βίσση αποκάλυψε το απίστευτο δώρο που έλαβε από την Σοφία Καρβέλα. Η κόρη της δεν την ξεχνάει λεπτό και πάντα θυμάται τα γενέθλια της.

Μπορεί να βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά της, καθώς τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αμερική με την οικογένεια της, ωστόσο έχουν καθημερινή επικοινωνία.

Και η Άννα Βίσση, επισκέπτεται συχνά την κόρη της με τον σύζυγο της και τα δυο της εγγόνια που λατρεύει.

Η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το δώρο που έλαβε από την κόρη της. Ήταν ένα μακρύ εντυπωσιακό κόκκινο παλτό.

Άννα Βίσση δώρο Σοφία Καρβέλα