Ελένη: Αυτό είναι το μπαχαρικό που τρώει η παρουσιάστρια με την οικογένεια της - Η αποκάλυψη στον αέρα

Τι είπε;

Ελένη: Αυτό είναι το μπαχαρικό που τρώει η παρουσιάστρια με την οικογένεια της - Η αποκάλυψη στον αέρα

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Ελένη στον αέρα του ALPHA έκανε μια αποκάλυψη για την οικογένεια της. Συγκεκριμένα, μίλησε για το μπαχαρικό που τρώνε σχεδόν καθημερινά γιατί τους αρέσει πολύ. Το βάζουν στο φαγητό τους, ενώ το πίνουν και σαν τσάι.

Η Ελένη Μενεγάκη, συχνά αναφέρεται στον σύζυγο και τα δυο της παιδιά μέσα από την εκπομπή της, αποκαλύπτοντας διάφορες άγνωστες πτυχές της καθημερινότητα τους. Έτσι έκανε και σήμερα, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της στήλης της μαγειρικής ο Πέτρος Συρίγος έδειξε στους τηλεθεατές και στην ίδια, πώς να καθαρίζουν το τζίντζερ με κουτάλι. Την στιγμή εκείνη η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως το τζίντζερ αρέσει πολύ και σε εκείνη αλλά και στην οικογένειά και το χρησιμοποιούν πολύ στο φαγητό τους αλλά το πίνουν και σαν τσάι.

«Εμείς το τρώμε συχνά το τζίντζερ και μου άρεσε αυτό που έδειξες. Για να σου πω την αλήθεια επειδή το τρώμε, το βάζουμε στο φαγητό, φτιάχνουμε και τσαγάκι, μας αρέσει πολύ. Το κάναμε με το μαχαιράκι και έφευγε πολύ πράγμα», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

Νωρίτερα σήμερα, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως θα περάσει τις απόκριες με τα παιδιά και τον σύζυγο της.

Στην εκπομπή της η Ελένη είχε αποκαλύψει και το έθιμο που έχει με την οικογένεια της

Το έθιμο που έχει με την οικογένεια της αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη, ενώ μίλησε για τον στολισμό στο σπίτι της και το party που θα κάνει.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πότε θα στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι στα Μελίσσια με τα παιδιά της αλλά και τι κάνει κάθε χρόνο.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη τόνισε: «Εμείς στολίζουμε γύρω στις 25 Νοεμβρίου, λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του Άγγελού μου… Φέτος είναι η πρώτη φορά που θα ήθελα να στολίσω και αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν είμαι έτοιμη!

Το επόμενο έχω γύρισμα, επομένως το μεθεπόμενο θα στολίσω με τα παιδιά… Μου αρέσει, το ζητάει το μέσα μου φέτος, δεν ξέρω κάτι γίνεται…» και φυσικά την ημέρα που θα στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της, θα κάνει ένα μικρό πάρτι όπως κάθε χρόνο.Ελένη Μενεγάκη οικογένεια έθιμο