Συγκινεί ο Κώστας Γρίμπιλας - Το τρυφερό δημόσιο μήνυμα για τα γενέθλια της κόρης του

Ραγίζει καρδιές!

Συγκινεί ο Κώστας Γρίμπιλας - Το τρυφερό δημόσιο μήνυμα για τα γενέθλια της κόρης του

Με ένα δημόσιο μήνυμα για τα γενέθλια της κόρης του η οποία έγινε 2 χρονών, συγκινεί ο Κώστας Γρίμπιλας. Έχει μια από τις ιστορίες ζωής που ραγίζουν καρδιές. Το 2008 που ζούσε με τεχνητή καρδιά, έλαβε έναν απίστευτο δώρο, όταν ένας 20χρονος έχασε τη ζωή του. Λίγα χρόνια αργότερα, με την σύζυγο του, έχασαν την 9 ετών κόρη τους.

Ωστόσο, σήμερα ζει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωή του. Έχει αφήσει πίσω το πένθος και απολαμβάνει τις ομορφιές της ζωής. Έχει αποκτήσει τα δίδυμα Εμμνουήλ και Στεφανία, ενώ αργότερα απέκτησε την Αναστασία - Χριστίνα.

Σήμερα, ο Κώστας Γρίμπιλας γιορτάζει μαζί με την οικογένεια του, καθώς η κορούλα του έχει τα γενέθλια της και γίνεται δυο χρονών. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία της μικρής και έγραψε:

«Η μικρότερη πριγκίπισσά μου Αναστασία Χριστίνα κλείνει τα 2 της χρόνια. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ευλογημένος και ευγνώμων νιώθω. Χωρίς τους 4 αγγέλους μου, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αντιμετωπίσω όλες τις δυσκολίες που συνάντησα στην ζωή μου. Αγαπώ την οικογένεια και τα παιδιά μου».

Γενέθλια κόρης δημοσιογράφου

Συγκίνηση προκαλεί το μήνυμα του και για τον άνθρωπο που του χάρισε ζωή.

Το δημόσιο μήνυμα του για το χαμό της κόρης του ραγίζει καρδιές

Συγκινεί με το μήνυμά του στο Facebook ο δημοσιογράφος Κώστας Γρίμπιλας που ποτέ δεν ξεχνά την κορούλα του που χάθηκε άδικα.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος ως γνωστόν ζει με την καρδιά του νεαρού Αυστραλού Ντουζόν Ζαμίτ, που σκοτώθηκε στη Μύκονο το 2008, συγκινεί με το σπαρακτικό μήνυμά του στο Facebook

Κώστας Γρίμπιλας κόρη

«Γεια σας μας λένε Στεφανία και Εμμανουήλ Γρίμπιλα.

Είναι Του Σταυρού σήμερα και πριν από 4 χρόνια η αδελφούλα μας Κωνσταντίνα πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Μετά από 2 μέρες κοιμήθηκε στην αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά και με τα φτερά της πέταξε Στον Χριστούλη μας.

Σε 3 εβδομάδες η μαμά και ο μπαμπάς οργανώνουν ένα πάρτι για να μαζέψουν χρήματα με τα οποία θέλουν να αγοράσουν ένα μεγάααααααλο κινητό πολυιατρείο και να το κάνουν δώρο στο "Χαμόγελο του Παιδιού" στη μνήμη της αδελφούλας μας .

Θα μας βοηθήσουν και κάποιοι σπουδαίοι άνθρωποι που τους λένε Κουλλης Νικολαου, Ανδρεα Γεωργιου και Κέλλυ Κελεκιδου .

Αν έχετε γνωστούς στην Αυστραλία να τους πείτε να έρθουν στο πάρτι για να βοηθήσουμε τα παιδάκια στην Ελλάδα».