Just the 2 of us: Τα τέσσερα πρόσωπα «φωτιά» που θα δούμε στην κριτική επιτροπή

Πρόκειται να χτυπήσει κόκκινο σε τηλεθέαση το show

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Just the 2 of us: Τα τέσσερα πρόσωπα «φωτιά» που θα δούμε στην κριτική επιτροπή

Το Just the 2 of us επιστρέφει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Μάλιστα, έγιναν γνωστά τα τέσσερα πρόσωπα που θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή τα οποία θα βάλουν «φωτιά» στην τηλεθέαση του προγράμματος.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που έχουν βγει κατά καιρούς και λένε για τα ονόματα που θα κάτσουν σε μια από τις καρέκλες των κριτών στο Open. Η Κατερίνα Καινούργιου όμως, μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε ποιοι θα κάτσουν σίγουρα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα είπαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», πριν από δύο μέρες η Δέσποινα Βανδή υπέγραψε και θα είναι η πρώτη που θα βρίσκεται στη θέση του κριτή στο Just the 2 of us. Ένα επίσης από τα πρόσωπα θα είναι ο Σταμάτης Φασουλής.

Τα υπόλοιπα πρόσωπα θα είναι η Μαρία Μπακοδήμου, αλλά και η Βίκυ Σταυροπούλου.

Να σημειώσουμε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα είναι ένας από τους διαγωνιζόμενους. Μάλιστα, γνωρίζουμε και ποιο θα είναι το ταίρι της.

«Έκλεισε» για το Just the 2 of us νικήτρια του DWTS!

«Έκλεισε» με το Just the 2 of us νικήτρια του DWTS και το αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε».

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για το παιχνίδι. Το δικό της όμως είναι σίγουρο.

Η Έρρικα Πρεζεράκου, η νικήτρια του πρώτου “Dancing with the stars”, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και αποκάλυψε πως θα βρίσκεται στο “Just the 2 of us”.

«Ήθελα να κάνω κάτι που έχει να κάνει με την τέχνη γενικότερα, ξαφνικά έρχεται η πρόταση για το Just the 2 of us και λέω: ‘Συγχρονικότητα! Δεν έχω κάνει μαθήματα. Το μόνο που κάνω είναι να τραγουδάω στο μπάνιο μου», δήλωσε.

«Δεν ξέρω καθόλου ποιοι θα είναι. Αυτό που σίγουρα θα ήθελα είναι να είναι ένας άνθρωπος που να έχει λίγο χιούμορ» πρόσθεσε για το coach που θα έχει στο παιχνίδι.