Θρήνος! Δολοφονήθηκε γνωστός ράπερ μέσα στο σπίτι του

Τι λένε οι πληροφορίες;

Θρήνος! Δολοφονήθηκε γνωστός ράπερ μέσα στο σπίτι του

Μέσα στο σπίτι του δολοφονήθηκε γνωστός ράπερ τραγουδιστής και επικρατεί θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο. Η είδηση πως είναι νεκρός έσκασε σαν «βόμβα» στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Τι λένε οι πληροφορίες για την δολοφονία του;

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο σπίτι του. Ο ράπερ έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς που έπεσαν κατά την διάρκεια ένοπλης ληστεία που έγινε στο εσωτερικό του. Οι δράστες μέχρι στιγμής είναι άγνωστοι καθώς φορούσαν κουκούλες.

Ο λόγος για τον Αμερικανό ανερχόμενο ράπερ, Pop Smoke που πέθανε από τα πυρά μελών συμμορίας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του η ιστοσελίδα TMZ.

Όπως αναφέρει το ξένο site, ο 20χρονος τραγουδιστής, βρισκόταν στο σπίτι του στο Χολιγουντ Χιλς όταν οι δυο ένοπλοι εισέβαλαν μέσα τον πυροβόλησαν πολλές φορές και στην συνέχεια έφυγα εγκαταλείποντας τον αιμόφυρτο.

Δολοφόνησαν ράπερ

Πριν από λίγες ημέρες σοκ και θρήνο είχε προκαλέσει η είδηση πως είναι νεκρός τραγουδιστής της Eurovision.

Εξελίξεις με το θάνατο του πασίγνωστου ράπερ που βρέθηκε νεκρός - Κατάπιε δύο σακούλες χάπια

Κυκλοφόρησα στη δημοσιότητα "καυτές" εξελίξεις γύρω από το θάνατο του πασίγνωστου ράπερ, ο οποίος "έφυγε" στα 21 του. Αποκαλύφθηκε πως κατάπιε δύο ολόκληρες σακούλες χάπια προκειμένου να μην τα βρει η Αστυνομία.

Ο θάνατός του ήρθε να σοκάρει την κοινότητα της μουσικής, μιας και ήταν ένας από τους ανερχόμενους καλλιτέχνες και άφησε την τελευταία του πνοή σε πολύ νεαρή ηλικία.

Να θυμίσουμε πως μόλις χτες άφησε την τελευταία του πνοή και ένας κορυφαίος πρωταγωνιστής!

Σύμφωνα με αμερικανικό ρεπορτάζ, ο άτυχος ράπερ βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο και επέστρεφε από μία συναυλία του, ενώ μέσα στο αεροσκάφος βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Προκειμένου να μην εντοπίσει η Αστυνομία τα ναρκωτικά, ο ράπερ αποφάσισε να τα καταναλώσει όλα με αποτέλεσμα να πάθει κρίση επιληψίας από την υπερβολική δόση και να πεθάνει στο αεροδρόμιο του Σικάγο.