Ηθοποιός αγαπημένης σειράς εσπευσμένα στο νοσοκομείο - Την κατασπάραξε ο σκύλος της

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηθοποιός αγαπημένης σειράς εσπευσμένα στο νοσοκομείο - Την κατασπάραξε ο σκύλος της

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε εσπευσμένα γνωστή ηθοποιός αγαπημένης σειράς, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που κάνουν το γύρω του διαδικτύου την κατασπάραξαν τα σκυλιά της ράτσας πιτ μπουλ και στην συνέχεια επιτέθηκαν το ένα στο άλλο.

Ο λόγος για την ηθοποιός Heather Elizabeth Parkhurst γνωστή από την συμμετοχή της στην σειρά «Alpha Dog» και «Beverly Hills Cop III». σύμφωνα με τα όσα διαδίδει το TMZ. Της ξέσκισε το ένα της χέρι ο ένας της σκύλος.

Ο αρραβωνιαστικός, Mark Nason, δήλωσε στο ξένο site ότι το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι τους στο West Hollywood. Η Heather Elizabeth Parkhurst έπαιζε με το 7 μηνών πιτ μπουλ της όταν ο άλλος σκύλος, ηλικίας 8 ετών ζήλεψε και της επιτέθηκε.

Στο νοσοκομείο ηθοποιός

Σοκ προκαλεί η είδηση πως γνωστός ηθοποιός πήγε να αυτοκτονήσει. Ωστόσο, τελευταία στιγμή τον έσωσε ο σκύλος του. Τα λόγια του ανατριχιάζουν.

Τρόμος για γνωστή ηθοποιό! Σκύλος επιτέθηκε στο παιδί της!

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η γνωστή ηθοποιός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η 39χρονη αποκάλυψε ότι ο ενός έτους γιος της δέχθηκε επίθεση από σκύλο ο οποίος τον δάγκωσε!

H Jenny Mollen το βράδυ της Τετάρτης μέσω Instastory αποκάλυψε: "Λοιπόν, ένας σκύλος δάγκωσε τον Laz, την Ημέρα των Ευχαριστιών! Τώρα, είναι μια χαρά! Είναι τελείως καλά!".

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Jason Biggs και η περιπέτεια αυτή που πέρασε την τρόμαξε τόσο πολύ που για αρκετές μέρες απείχε από τα social media!

Ο μικρούλης ευτυχώς κατάφερε να γλιτώσει από τα δόντια του σκύλου χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά αλλά η μανούλα του τρομοκρατήθηκε!

"«Κατέρρευσα ψυχολογικά σαν μαμά! Αύριο κλείνει μία εβδομάδα μετά το περιστατικό. Τώρα που σας μίλησα για αυτό το νιώθω καλύτερα!" είπε στο βίντεο που δημοσίευσε.