Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Masterchef: Αδιανόητο! Ο Κοντιζάς έφτυσε σε χαρτοπετσέτα φαγητό

Δεν του άρεσε καθόλου

Masterchef: Αδιανόητο! Ο Κοντιζάς έφτυσε σε χαρτοπετσέτα φαγητό
News 20.02.2020 00:01

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef. 22 παίκτες βρίσκονται αυτή την στιγμή μέσα στο παιχνίδι και «παλεύουν» στις κουζίνες για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Στην δοκιμασία όμως σήμερα, ο Κοντιζάς έφτυσε σε χαρτοπετσέτα το φαγητό. Ποιανού κινδυνεύσει η θέση;

Στην αρχή του επεισοδίου χωρίστηκαν οι παίκτες σε τρεις ομάδες. Την μπλε την πράσινη και την κόκκινη. Την ώρα της μαγειρικής υπήρχε ένταση, ενώ μια ατάκα από τα παλιά ειπώθηκε ξανά και έφερε ένταση ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.

Όταν η διαδικασία ολοκληρώθηκε οι τρεις ομάδες πήγαν τα πιάτα τους στους κριτές για να δοκιμαστούν και να βαθμολογηθούν αναλόγως. Ωστόσο ένα πιάτο δεν άρεσε στον Σωτήρη Κοντιζά. Μάλιστα, ο σεφ έφτυσε την μπουκιά που είχε δοκιμάσει σε μια χαρτοπετσέτα.

Όταν οι υπόλοιποι δυο κριτές τον ρώτησε πως του φάνηκε, εκείνος δεν δίστασε να απαντήσει πως δεν του άρεσε καθόλου.

Νωρίτερα στο Masterchef μέχρι και ο Κοντιζάς «πάγωσε» με το ατύχημα που σημειώθηκε

Τρίτο επεισόδιο το σημερινό που βλέπουμε τους παίκτες του Masterchef να βρίσκονται μέσα στο σπίτι και στην δοκιμασία ένα ατύχημα τους «κοκάλωσε» την ώρα της μαγειρική. Όσοι ήταν στους εξώστες «πάγωσαν» όταν είδαν τι έπεσε στο πάτωμα.

Ηλίας, Σταύτρος και Ηρακλής έπρεπε να φτιάξουν από τρεις συνταγές μόνοι τους, καθώς είχαν πολύ λίγη βοήθεια από τους υπόλοιπους. Η Κατερίνα μετά την ανακοίνωση που της έκαναν οι κριτές, επέλεξε στρατηγικά για την... αποχώρηση.

Η ομάδα του Σταύρου ετοίμασε για ορεκτικό γαρίδα με αφρό φιστίκι και σπαράγγια σε μπερ μπλαν. Για κυρίως αρνί καρέ με σάλτσα από φιστίκι Αιγίνης και για ορεκτικό ένα κανταΐφι. Στην ομάδα του λοιπόν σκυταλοδρομία μαγείρεψαν ο Δημοσθένης και ο Σταύρος με τον πρώτο να είναι αυτός που έκανε ένα τρομερό λάθος.

Ο Δημοσθένης στην προσπάθειά του να φτάσει γρήγορα στο ψυγείο για να πάριε υλικά που χρειαζόταν παρέσυρε και έριξε κάτω μια μπασίνα η οποία ήταν γεμάτη με την παρασκευή που προετοίμαζε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τι νούμερα έκανε το κάθε κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης στις 18/2

MasterChef twitter: Πάρτι με τον Σταύρο "Είσαι ο χλαπάτσας της καρδιάς μας

Share