Ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη έχει μεγαλώσει - Η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε

Έχει γίνει ολόκληρος άντρας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη έχει μεγαλώσει - Η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε

Με μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από την Σίσσυ Χρηστίδου, είδαμε πόσο έχει μεγαλώσει ο ένας από τους δυο γιους που έχει αποκτήσει με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Ο Φίλιππος Ραφαήλ και Μιχαήλ Άγγελος είναι οι μεγάλες της αδυναμίες.

Μπορεί τα Σαββατοκύριακα λόγω της εκπομπής της να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο οι καθημερινές μετά το σχολείο είναι αφιερωμένες στα παιδιά της. Μαζί πραγματοποιούν μάλιστα και πολλά ταξίδια, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του γιου της από τον Λευκό Πύργο. Τα likes όπως ήταν επόμενο έπεσαν κάτω από την φωτογραφία «βροχή».

Και οι δυο της γιοι έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ!

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης να έχουν χωρίσει, ωστόσο πραγματοποιούν όλοι μαζί με τα παιδιά τους ταξίδια. Πρόσφατα βρέθηκαν σε πόλη του εξωτερικού και έχουμε φωτογραφίες.

Σίσσυ Χρηστίδου: Στο Κεφαλάρι με τα παιδιά της - Οι γιοι της έχουν μεγαλώσει πολύ

Τα παιδιά που έχει αποκτήσει η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη έχουν μεγαλώσει πολύ, όπως είδαμε από τις φωτογραφία τους σε βόλτα που πραγματοποίησαν στο Κεφαλάρι. Οι γιοι της, Φίλιππος Ραφαήλ και Μιχαήλ Άγγελος είναι οι μεγάλες της αδυναμίες.

Η παρουσιάστρια όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο OPEN, απολαμβάνει να περνάει χαλαρές στιγμές μαζί τους. Στην παρέα τους μάλιστα, βρέθηκε και η Μαρία Κορινθίου μαζί με την μοναχοκόρη της.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τα δυο της παιδιά να απολαμβάνουν την βόλτα τους στο Κεφαλάρι, μαζί με την ηθοποιός και την μικρή Ισμήνη. Όλοι τους έδειχναν να περνάνε όμορφες στιγμές.

Η παρουσιάστρια του Έλα Χαμογέλα, έδειχνε εντυπωσιακή με το μαύρο φόρεμα της, το οποίο συνδύασε με μαύρα μποτάκια και ένα μακρύ ταμπά παλτό.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε διαζύγιο με τον Μαραντίνη μέσα σε 12 μέρες - Το είπε για πρώτη φορά

Σίσσυ Χρηστίδου εμφάνιση

Θοδωρής Μαραντίνης παιδιά