Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε πως είναι έτοιμη για ένα παιδί - Η φωτογραφία με το μήνυμα

Τι δημοσίευσε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε πως είναι έτοιμη για ένα παιδί - Η φωτογραφία με το μήνυμα

Με μια φωτογραφία που δημοσίευσε, η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι έτοιμη για να κάνει ένα παιδί με τον σύζυγο της. Με τον Βαγγέλη Σερίφη μετράνε πολλά χρόνια κοινής πορείας και έναν χρόνο γάμου.

Το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στον τόπο καταγωγής του γαμπρού στο Μορφάκι Θεσπρωτίας με καλεσμένους συγγενείς και φίλους. Μάλιστα, το όλο γεγονός στήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και προσπάθησαν να μη διαρρεύσει καμία φωτογραφία.

Η Κατερίνα Στικούδη μπορεί να μην έκρυψε ποτέ την σχέση της, ωστόσο θέλει τις πολύ προσωπικές της στιγμές να τις κρατάει μακριά από τα media. Το γεγονός όμως πως είναι έτοιμη να γίνει μανούλα επίσης δεν το έκρυψε.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από διαφημιστικό που έκανε, όπου χρειάστηκε να ποζάρει μαζί με ένα παιδάκι. Αυτό ήταν η αφορμή να της... μπαίνουν ιδέες.

Συγκεκριμένα, έγραψε στην λεζάντα της «Μου μπαίνουν ιδέες ...μετά από αυτήν την κούκλα που γνώρισα !!».

Η Κατερίνα Στικούδη δεν έκρυψε και ποτέ την σχέση της με την πεθερά της. Ενώ μιλούσε βούρκωσε και εξήγησε πως μπορεί να πέρασαν χρόνια από το θάνατό της ωστόσο ακόμα οι μνήμες είναι νωπές.

Κατερίνα Στικούδη: Απαντάει στις φήμες που την θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδί!

Στις φήμες που θέλουν την Κατερίνα Στικούδη να περιμένεις το πρώτο της παιδί απαντάει για πρώτη φορά η ίδια!

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real life και μεταξύ άλλων απάντησε στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι έγκυος!

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Όποτε πλησιάζουν οι γιορτές εγώ δε μπορώ να φάω μια σοκολάτα; Κάθε Χριστούγεννα γεννάω… έλεος!»

Μάλιστα η ίδια δήλωσε πως προς το παρόν θέλει να επικεντρωθεί στα επαγγελματικά της μιας και αυτά που θέλει ακόμη να κάνει είναι πολλά και δε νιώθει έτοιμη να γίνει μητέρα.

Εκ μέρους του συζύγου της είπε: « Ευχόμαστε να είμαστε γεροί και υγιείς. ‘Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν».