Ελένη Καρακάση: Συγκλόνισε η ηθοποιός από τις "Άγριες Μέλισσες" - "Ήμουν 100 κιλά και πήγα 49, έπεφταν τα μαλλιά μου"

Η εξομολόγηση της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Καρακάση: Συγκλόνισε η ηθοποιός από τις

H Ελένη Καρακάση από τις Άγριες Μέλισσες έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση λέγοντας πως "ήταν 100 κιλά και πήγε 49 με αποτέλεσμα να πέσουν τα μαλλιά της". Ποιος έδωσε την συμβουλή στην ηθοποιό για να αδυνατίσει και να πάρει ρόλους;

H ηθοποιός μίλησε στο The 2night show και πραγματικά συγκλόνισε με τα όσα είπε στον παρουσιαστή για το πρόβλημα υγείας της.

«Όταν τελείωσα το σχολείο ήμουν 100 κιλά. Όλη μου τη ζωή ήμουν ένα παχύσαρκο παιδί. Κάποια στιγμή πήρα την απόφαση να αρχίσω δίαιτα, όταν εκμυστηρεύτηκα στην Κάρμεν Ρουγγέρη, που ήμουν στη θεατρική της ομάδα, ότι δεν είναι αυτός ο χώρος μου, δεν είναι για μένα και το νιώθω και αποφασίζω να πάω στη μουσική και κυρίως στο κλασικό τραγούδι τότε που είχα όνειρο. Και μου λέει η Κάρμεν τη μαγική κουβέντα “άμα χάσεις μερικά κιλά θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να βρίσκεις δουλειά και να παίζεις ρόλους”.Δείτε εντωμεταξύ και την συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε η "Παγώνα" από τις Άγριες Μέλισσες για την ζωή της

Και κάποια στιγμή ξεκίνησα μια μεγάλη δίαιτα, όμως έχασα τον έλεγχο γιατί μου άρεσε που έβλεπα ότι χάνω κιλά κι εκεί πραγματικά έχασα τον έλεγχο. Είχα γίνει πετσί και κόκκαλο, είχα φτάσει 49 κιλά. Όχι, δεν έφτασα σε ανορεξία γιατί δεν μου κόπηκε ποτέ η όρεξη, ηθελημένα δεν έτρωγα. Μετά πέρασα μια μεγάλη κρίση με τις ορμόνες μου, δεν είχα περίοδο, έπεφταν τα μαλλιά μου», εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ελένη Καρακάση: Έχετε δει την ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες με μαγιό; Η πόζα μέσα στο νερό που εντυπωσίασε!

Έχετε δει την Ελένη Καρακάση με μαγιό; Η πόζα της μέσα στο νερό που εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ηθοποιός μπορεί να απέχει τα τελευταία χρόνια από τον χώρο της υποκριτικής στην τηλεόραση, αφού την βλέπαμε στον ρόλο της coach στο YFSF, ωστόσο είναι ενεργή στα social media.

Πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία από τις βουτιές της στην θάλασσα που βρέθηκε με φίλους της.

Η ηθοποιός πόζαρε μέσα στο νερό με το μαγιό της και έγραψε στην λεζάντα της «αι ναι!!! Τολμώ να ανεβάσω φωτογραφία με μαγιό!!!! Φυσικά η θάλασσα φρόντισε με φυσικό τρόπο το ρετούς, αφού έχουν ανορθωθεί τα στηθάκια, ποπουδακια, μπουτακια, χωρίς προσπάθεια!!!!!».

undefined