«Ντάλια», «Σπύρος», «Αγγέλα», «Φώτης» και «Ζουμπουλία» ξανά μαζί - 13 χρονια μετά το τέλος της σειράς

Που βρέθηκαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ντάλια», «Σπύρος», «Αγγέλα», «Φώτης» και «Ζουμπουλία» ξανά μαζί - 13 χρονια μετά το τέλος της σειράς

Συγκίνηση προκάλεσε η φωτογραφία που ανέβασαν το βράδυ της Τετάρτης η «Ντάλια», ο «Σπύρος», η «Αγγέλα», η «Ζουμπουλία» και ο «Φώτης» του Παρά Πέντε. Οι ηθοποιοί της σειράς του Mega 13 χρόνια μετά το τέλος της σειράς έκαναν ένα reunion και πόζαραν όλοι μαζί και αγαπημένοι.

Συγκεκριμένα οι πρωταγωνιστές της σειράς του Mega πραγματοποιήσαν όλοι μαζί μια νυχτερινή έξοδο και έδειχναν όλοι μαζί ευτυχισμένοι διασκεδάζοντας στο κέντρο της Αθήνας.

Η Σμαράγδα Καρύδη, η Αγγελική Λάμπρη, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Αργύρης Αγγέλου, βρέθηκαν ξανά μαζί και θυμήθηκαν τα παλιά. Μιας και μιλάμε για το παρα πέντε θα πάθετε πλάκα και με το τι έχει κρατήσει η Καρύδη από την σειρά

Οι ηθοποιοί έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία και την ανήρτησαν στα προσωπικά τους social media.
Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να διατηρούσαν επαφές, ωστόσο είχαν πάρα πολύ καιρό να βρεθούν όλοι μαζί.

«Στην ακτή, στην ακτή... εκεί που σκάει το κύμα», έγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Μετά από χρόνια!! Μεγάλη χαρά!» έγραψε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Και κάπως απόψε το βράδυ....ξαφνικά...ξανά βρεθήκαμε...και είναι σα να μην πέρασε μια μέρα!! Σας αγαπάω ρε!!» έγραψε ο Αργύρης Αγγέλου.

Στο Παρά Πέντε: Ξανά μαζί ο «Σπύρος» και ο «Φώτης»! Η γλυκιά φωτογραφία που μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω!

Ο «Σπύρος» και «Φώτης» από το «Στο Παρά Πέντε» είναι ξανά μαζί! Δείτε εδώ τη γλυκιά φωτογραφία που μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «10 μικροί νέγροι» στην οποία πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος του φίλος και συνεργάτης Αργύρης Αγγέλου. Δώδεκα χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της επιτυχημένης σειράς «Στο Παρά Πέντε» οι δύο φίλοι βρέθηκαν μαζί και ο φακός του YouWeekly τους τσάκωσε μαζί!

Εκτός από τον Αργύρη Αγγέλου, στην παράσταση παίζουν και ο Άρης Λεμπεσόπουλος μαζί με τον Βασίλη Ευταξόπουλο, τη Γωγώ Μπρέμπου, τη Πολυξένη Μυλωνά και άλλους ταλαντούχους ηθοποιούς, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ρέινα Σ. Εσκενάζυ.

αγγέλου καπουτζίδης