Αυτή η διάσημη μανούλα δεν φοβάται να μας δείξει τις ραγάδες της!

Δείτε την ανάρτησή της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή η διάσημη μανούλα δεν φοβάται να μας δείξει τις ραγάδες της!

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της ζει η διάσημη μανούλα της showbiz που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με την κοιλίτσα της και τις ραγάδες που έχει, μετά και την γέννα!

Ειδικότερα η Asley Graham που πριν λίγο καιρό έγινε μανούλα καθώς έφερε στον κόσμο τον γιο της, θέλησε να μοιραστεί στο Instagram μια φωτογραφία από την κοιλιά της για να τους δείξει πως είναι το σώμα της μετά τον ερχομό του παιδιού της!

Το plus size μοντέλο, έγραψε μάλιστα στην λεζάντα της εικόνας«Το ίδιο εγώ! Τίποτα καινούργιο».

Δείτε την ανάρτησή της

Να πούμε ότι η Asley Graham έχει μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλά στιγμιότυπα από την εγκυμοσύνη της αλλά και μετά τον ερχομό του γιου της. Να πούμε ότι πριν λίγο καιρό άλλη μια διάσημη κυρία της showbiz που μάλιστα είναι πρώην του Λεονάρντο Ντι Κάπριο έγινε μανούλα για τρίτη φορά! Δες την φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Γεννητούρια στη showbiz - Ποια διάσημη κυρία έγινε μανούλα:

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom σημειώθηκε στη showbiz, μιας και μία αγαπημένη και πασίγνωστη ηθοποιός, έγινε μανούλα για τρίτη φορά στα 44 της!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει και η ίδια αλλά και η οικογένειά της, με τον ερχομό του γιου τους, ο οποίος γεννήθηκε χθες! Ο λόγος για την Milla Jovovich, η οποία έγινε ξανά μανούλα και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι πανευτυχής!

Στο μεταξύ τα μάθατε για τον Έλληνα τραγουδιστή που πριν από λίγο καιρό έγινε κι αυτός πατέρας;

«Γεια σε όλους!!! Χωρίς να το γνωρίζω η @evergaboanderson ανακοίνωσε τα νέο για τον ερχομό του μωρού. Και μπορεί πλέον το νέο να είναι… παλιό αναφέρω όμως ότι γεννήθηκε στις 02/02/2020 στις 8:56 π.μ. Το όνομά της Osian Lark Elliot Jovovich- Anderson. Ξέρω ότι το όνομά της είναι μεγάλο, αλλά η οικογένεια δεν μπορούσε να συμφωνήσει με το μεσαίο όνομά της. Η μαμά ήθελε το Lark, εγώ και η @ dashielanderson , θέλαμε το Elliot…Τουλάχιστον η μικρή θα έχει επιλογές όταν μεγαλώσει για να διαλέξει αυτό που της αρέσει. Είναι τόσο όμορφη. Τα μαλλιά της είναι πιο φωτεινά σε σχέση με των άλλων κοριτσιών μου και είναι τόσο δυνατή. Είναι το μικρό μας θαύμα και είμαστε τόσο τυχεροί που την έχουμε» έγραψε.