Μια νέα σχέση ανθίζει στην ελληνική showbiz! - Ερωτευμένοι γνωστοί ηθοποιοί

Παίζουν σε πολύ γνωστές σειρές!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μια νέα σχέση ανθίζει στην ελληνική showbiz! - Ερωτευμένοι γνωστοί ηθοποιοί

Οι φήμες θέλουν ένα έρωτα να ανθίζει στη showbiz με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι το γνωστό ζευγάρι είναι μαζί!

Ειδικότερα σύμφωνα με δημοσιεύματα μια σχέση έχει ανθίσει ανάμεσα σε δύο γνωστούς ηθοποιούς, οι οποίο μάλιστα πρωταγωνιστούν σε αγαπημένες σειρές της τηλεόρασης. Οι πληροφορίες θέλουν επίσης τους δύο τους να μην επιθυμούν να τραβήξουν τα βλέμματα και να προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ! Ποιο είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;

Ο λόγος για τον Αργύρη Πανταζαρά και την Πένυ Αγοραστού οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι εδώ και λίγο καιρό μαζί! Να πούμε ότι και οι δύο τους παίζουν σε πολύ γνωστές σειρές που μας κρατούν συντροφιά στην ελληνική τηλεόραση. Συγκεκριμένα η Πένυ Αγοραστού συμμετέχει στη σειρά "Έλα στη θέση μου", ενώ τον Αργύρη Πανταζάρα τον βλέπουμε στο "Κόκκινο Ποτάμι".

Και από τον έρωτα στον.. χωρισμό. Δες πιο ζευγάρι της ελληνικής showbiz τελείωσε οριστικά τη σχέση του!

Πένυ Αγοραστού ηθοποιός

Αργύρης Πανταζάρας ηθοποιός

Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz - Σε σχέση με τραγουδιστή γνωστή παρουσιάστρια!

Νέο ζευγάρι έχουμε στην ελληνική showbiz καθώς γνωστή παρουσιάστρια είναι ερωτευμένη με τραγουδιστή!

Ο λόγος για την Χριστίνα Βραχάλη παρουσιάστρια του Open που βρήκε το 2020 στην αγκαλιά ενός νέου έρωτα σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real. Πριν λίγο καιρό είχα απασχολήσει τα μέσα με την κρίση στην σχέση της με τον Παναγιώτη Αρωνιάδη, ωστόσο όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Ο άντρας που φαίνεται να της έκλεψε την καρδιά είναι ο γοητευτικός τραγουδιστής Νίκος Φάρφας που έγινε ευρύτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του την περσινή σεζόν στο μουσικό talent show, «The Voice».

Το ειδύλλιο όπως αναφέρει το δημοσίευμα μετράει λίγο καιρό και όπως αποκαλύπτουν φίλοι του ζευγαριού ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Μάλιστα οι δυο τους πέρασαν μαζί τις γιορτές ενώ η δημοσιογράφος ανήμερα της ονομαστικής της εορτής διασκέδασε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο αγαπημένος της.

Οι δυο τους εκείνο το βράδυ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που υπήρχαν γύρω τους.