Ράδιο Αρβύλα: Κυκλοφόρησαν νέο τρέιλερ για την εκπομπή τους - Είναι ακόμα πιο αστείο από το προηγούμενο

Θα "κλάψετε"

Ράδιο Αρβύλα: Κυκλοφόρησαν νέο τρέιλερ για την εκπομπή τους - Είναι ακόμα πιο αστείο από το προηγούμενο

Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν δυναμικά και για να το γιορτάσουν κυκλοφόρησαν νέο τρέιλερ για την εκπομπή τους! Είναι ακόμα πιο αστείο από το προηγούμενο και υπόσχεται πολλά γέλια για το μέλλον! Εσείς το έχετε δει;

Με ένα καινούργιο teaser οι Ράδιο Αρβύλα σκέφτηκαν να ενημερώσουν τους θαυμαστές τους για το δυναμικό τους comeback! Συγκεκριμένα ενημερώνουν για τα Live Streaming επεισόδια που έρχονται στο YouTube.

Ο συνεργάτης τους Στάθης, με τις υποδείξεις του Αντώνη Κανάκη, προσπαθεί να γίνει όσο πιο κατατοπιστικός γίνεται για όσους δεν έχουν εγγραφεί ακόμη στο official κανάλι των Ράδιο Αρβύλα στο YouTube και τα λόγια είναι περιττά. Δείτε και μόνοι σας τα όσα ανακοίνωσαν στο παρακάτω βίντεο. Εντωμεταξύ εσείς ακούσατε για τα κανάλια που διεκδικούν την εκπομπή; Έχει δημιουργηθεί χαμός!

Ωστόσο θα "κλάψετε" με τους Ράδιο Αρβύλα και το προηγούμενο τρέιλερ για τις εκπομπές τους!

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν διαδικτυακά και το νέο τρέιλερ για τις εκπομπές τους είναι έτοιμο. Μόλις το δείτε θα "κλάψετε" από τα γέλια κυριολεκτικά. Η ομάδα της εκπομπής καλεί όλους τους φίλους της να εγγραφούν στο κανάλι τους στο Youtube.

Οι Ράδιο Άρβυλα μετά την επεισοδιακή λήξη της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ αποφάσισαν να κάνουν την εκπομπή τους στο Youtube. Με μια ανακοίνωση έκαναν γνωστό πως στόχος τους είναι να διατηρήσουν τη διαδικτυακή σχέση με τους φίλους που τους παρακολουθούν, ακόμα και όταν επιστρέψουν ξανά στην τηλεόραση.

Αφού ο ΣΚΑΙ αλλά και οι ίδιοι αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κόντρα τους, επέστρεψαν αλλά με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο αυτή την φορά.

Η ομάδα της εκπομπής καλεί όλους τους φίλους της εκπομπής να εγγραφούν στο κανάλι τους στο Youtube ώστε να ξεκινήσουν τις live streaming εκπομπές τους. Σήμερα, δημοσίευσαν και το πρώτο τους τρέιλερ για τα ζωντανά επεισόδια του Ράδιο Αρβύλα στο YouTube.