Ρώτησαν τον Σπύρο Πώρο για την Φωτεινή Ψυχίδου και αυτή ήταν η αντίδραση στις κάμερες

Το κοινό περίμενε σίγουρα κάτι παραπάνω

Ρώτησαν τον Σπύρο Πώρο για την Φωτεινή Ψυχίδου και αυτή ήταν η αντίδραση στις κάμερες

Τον Σπύρο Πώρο «τσάκωσε» η κάμερα της εκπομπής του Happy Day και τον ρώτησαν για την φημολογούμενη σχέση του με την Φωτεινή Ψυχίδου μετά το χωρισμό της από τον Δημήτρη Κοριαλά. Αυτή ήταν η αντίδραση του φωτογράφου.

Συγκεκριμένα, μετά την είδηση πως η Φωτεινή Ψυχίδου μετά το οριστικό τέλος στη σχέση της με τον τραγουδιστή, Δημήτρη Κοριαλά, βγήκαν οι φήμες πως έχει βρει νέο σύντροφο και έχουν κάνει και τις πρώτες κοινές εμφανίσεις τους.

Την αποκάλυψη έκανε η δημοσιογράφος της εκπομπής του Πρωινού, Νάνσυ Παραδεισανού, δίνοντας μάλιστα και λεπτομέρειες, για την έξοδο τους. Ωστόσο, εμείς πρώτοι σας είχαμε τις φωτογραφίες τους οι οποίες έσκασαν σαν «βόμβα».

Για πρώτη φορά, ο Σπύρος Πώρος μίλησε για την είδηση αυτή το Happy Day, λέγοντας «Δεν μιλάω ποτέ για τέτοια θέματα. Πρώτον σεβόμενος τις γυναίκες και τον εκάστοτε άνθρωπο και δεύτερον γιατί δεν με αφορά. Τώρα ότι θέλει ο καθένας μπορεί να πει. Αυτό δεν με αφορά».

Πριν τον ρωτήσουν για την Φωτεινή Ψυχίδου στην φόρα βγήκαν λεπτομέρειες για την πρώην γυναίκα του

Σε θρίλερ εξελίχτηκε ο χωρισμός του Σπύρου Πώρου, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την πρώην σύζυγο του. Για ποιο λόγο τον πέταξε από το σπίτι και πώς πλαστογράφησε την υπογραφή του;

Πριν λίγο καιρό έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και μίλησε για τον χωρισμό του με το μοντέλο Κάιλι Μπαξ, με την οποία έχει αποκτήσει 3 παιδιά και τα τελευταία 5 χρόνια δεν έχει επαφή μαζί τους.

«Μου είχε πει ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Οταν λοιπόν έμεινε έγκυος μου είπε ότι ήταν θαύμα. Την πίστεψα. Ακολού­θησε δεύτερο θαύμα και το τρίτο ήρθε στην Αυστραλία. Βλέποντας από απόσταση και με καθαρότητα την κατάσταση, καταλαβαίνω ότι χρησιμοποιούσε τα παιδιά για να εξασφα­λίσει τον γάμο μας. "Security Babies" τα λένε στην Αμερική και νομίζω πως είναι ο πιο κουτός τρόπος για να κρατήσει κανείς έναν σύντροφο. Φυσικά δεν δίστασε ούτε λεπτό να χρησιμοποιήσει τα παιδιά και ως όπλα σε έναν πόλεμο που άνοιξε εναντίον μου. Εγώ απλώς αμύνθηκα. Σε αυτή τη φάση το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι καλύτεροι σύμμαχοι μου είναι η αλήθεια, η αγάπη και ο χρόνος. Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη ζωή. Ολα μου τα παιδιά τα λατρεύω σταθερά και με πάθος». Μιας και μιλάμε για τον Σπύρο Πώρο δεν φαντάζεστε ποια γνωστή κυρία απέρριψε

Ο Σπύρος Πώρος πέρασε στη Νέα Ζηλανδια όπου όπως λέει έζησε ένα πραγματικό θρίλερ. Τα χειρότερα βέβαια ξεκίνησαν όταν ανακοίνωσε τον χωρισμό του. Η πρώην σύζυγος του με συνεργούς τους γονείς της έχουν ήδη πλαστογραφήσει την υπογραφή του και ουσιαστικά ό,τι έχουν δημιουργήσει από κοινού τα σπίτια και η φάρμα τους περνούν στο δικό τους όνομα και τον αφήνουν χωρίς χρήματα, αλλά μόνο με χρέη. Μάλιστα για να μην αποκαλύψει την απάτη τους κίνησαν γη και ουρανό προκειμενού να απολυθεί από δουλειές, να του πάρουν τη βίζα και να τον διώξουν από τη χώρα.

«Εγιναν πολλά για τα οποία ακόμα δεν μπορώ να μιλή­σω διότι δεν με αφήνουν οι δικηγόροι μου. Ο Ντοστογιέφσκι είπε ότι οι άνθρωποι μιλάνε πολλές φορές για θηριώδη κακία, αλλά αυτό είναι μεγάλη αδικία για τα θηρία. Ενα θηρίο δεν μπορεί ποτέ να είναι τόσο κακό όσο ο άνθρωπος, τόσο επιδέξια κακό», λέει και συνεχίζει: «Ο με­γαλύτερος φόβος μου δεν είναι ο θάνατος γιατί έχω ζήσει είκοσι ζωές. Είναι το να αναγκα­στώ να χάσω την αξιοπρέπεια μου γιατί πολλά μπορεί να συμβούν - και στη Νέα Ζηλανδία έφτασα πολύ κοντά σε αυτό. Νόμιζαν ότι θα με έσπαγαν, κι αν δεν υπήρχε η αδελφή μου, η Αναστασία, που ζει στη Νέα Υόρκη και είναι ο βράχος μου, δεν θα μπορούσα να παλέψω μόνος μου.

Με πέταξαν από το σπίτι σε ένα βράδυ με ένα δολάριο στην τσέπη και στη βαλίτσα μου μόνο καλοκαιρινά ρούχα μέσα στο καταχείμωνο και το διαβατήριο. Ομως εγώ έμεινα εκεί και όταν ξεκίνησε η δικαστική οδύσ­σεια κατέβηκα στον κάτω κόσμο και ξανανέβηκα. Αγωνίστηκα για να αποδείξω ότι το σχέδιο της πρώην γυναίκας μου, των γονιών της και ενδεχομένως, κάποιων φίλων τους με κοινά συμφέροντα ήταν μαφιόζικο. Παρατυπίες, παρανομίες, υπέρβαση του νόμου. Είπαν ότι ήμουν Ελληνας και ότι "οι Ελληνες τα κάνουν αυτά". Ο,τι κι αν έκανα στη ζωή μου δεν συγκρίνεται με αυτό που κατάφερα εκεί. Το ότι δηλαδή στάθηκα και αγωνίστηκα για να καθαρίσω το όνομα μου και να αποδείξω στα παιδιά μου ότι οι Ελληνες έχουν αξιοπρέπεια, τιμιότητα και, κυρίως, δεν εγκαταλείπουν την οικογένεια, την εστία, ποτέ!».