Ξέσπασε η Ντόρα Δούμα μετά την αποκάλυψη για την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη - «Δείξτε λίγη ανθρωπιά»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Ντόρα Δούμα μετά την αποκάλυψη για την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη - «Δείξτε λίγη ανθρωπιά»

«Δείξτε λίγη ανθρωπιά» έγραψε η Ντόρα Δούμα στον λογαριασμό της στο Facebook και ξέσπασε μετά την αποκάλυψη της υγείας, της αγαπημένης ηθοποιού των ελληνικών ταινιών, Μάρθας Καραγιάννη. Τι συνέβη και έγινε «έξαλλη»;

Η ηθοποιός δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της, καθώς νοσηλεύεται εδώ και αρκετές ημέρες σε κλινική, όπου ειδικοί γιατροί παρακολουθούν την κατάσταση της. Όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα την στηρίζουν αυτή την δύσκολη περίοδο που περνάει.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Ντόρα Δούμα ξέσπασε με ένα δημόσιο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook όπου έγραψε:

«Δεν μπορώ να καταλάβω την τόση αναισθησία που έχουν ορισμένοι. Εδώ και κάποιες μέρες είναι γνωστό ότι ξημεροβραδιάζομαι σε μια κλινική με την Μάρθα και όπως έχετε δει δεν μπαίνω στο φεις. Απόψε είπα να μπω για λίγο και είδα ένα κατεβατό να λάβω μέρος σε κάποιες ομάδες και να μπω στην συζήτηση ε λοιπόν εγώ δεν μπαίνω ποτέ σε τέτοιες συζητήσεις αλλά μου την έχει δώσει η αναίδεια σας αν λοιπόν σας διαγράψω μην αναρωτιέστε γιατί δείξτε λίγη ανθρωπιά αν έχετε».

Μάρθα Καραγιάννη στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ακόμη και ο Κώστας Βουτσάς με τον οποίο η Μάρθα Καραγιάννη είχαν συμπρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες και ήταν και πολύ καλοί φίλοι. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις νοσηλεύεται ακόμη στην εντατική, αλλά...

Τι συμβαίνει με την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη;

H Μάρθα Καραγιάννη νοσηλεύεται εδώ και λίγο καιρό σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενα γεγονός που δεν γνώριζε κανείς.Ποια είναι η κατάσταση υγείας της ηθοποιού και για ποιο λόγο βρίσκεται σε ιδιωτική κλινική εδώ και πάρα πολύ καιρό;

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της φίλης της, Ντόρας Δούμα στο Facebook.

Ωστόσο, ο λόγος που εισήχθη στο νοσοκομείο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός. Ο οικογενειακός φίλος ηθοποιού, Δημήτρης Σούρας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και εξήγησε τι συνέβη.

«Εδώ και τρεις ημέρες παρουσίασε πυρετό. Είχε μια κόπωση και ένιωθε καταβεβλημένη και είχε ένα πόνο στη δεξιά κοιλία. Σκεφτήκαμε ότι το καλύτερο πράγμα που έπρεπε να κάνουμε ήταν να μπει σε ένα νοσοκομείο, κάτι το οποίο πράξαμε. Αμέσως μου τηλεφώνησε η Ντόρα Δούμα και την μεταφέραμε σε ένα νοσοκομείο και ξεκινήσαμε τις εξετάσεις. Ο πυρετός έχει υποχωρήσει και ο πόνος επίσης έχει υποχωρήσει. Θα κάνει υπέρηχο και θα συνεχίσει την φαρμακευτική αγωγή. Έχω την εντύπωση πως είναι μια λοίμωξη και σε αυτές τις περιπτώσεις η λοίμωξη είναι πολύ κοινότοπες και με το καλό όταν δώσουν οι συνάδελφοι την άδεια, η αγαπημένη μας Μάρθα θα επιστρέψει στο σπίτι. Δεν υπάρχει τίποτα το επικίνδυνο. Λέω ακριβώς την αλήθεια όπως είναι, απλώς έχουμε ανησυχήσει γιατί η αγάπη, μας κάνει να ανησυχήσουμε. Στις μεγάλες ηλικίες πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί ο οργανισμός αποδιοργανώνεται πολύ εύκολα. Στο νοσοκομείο υπάρχει καρδιολογική και παθολογική παρακολούθηση και συμφέρει που είναι εκεί για να μπορέσουμε να είμαστε σίγουροι ότι είμαστε τελείως καλά. Τα νέα σήμερα ήταν ευχάριστα. Υπάρχει το κέφι και πάει καλύτερα», είπε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας σε τηλεφωνική επικοινωνία.