Σάββας Πούμπουρας: Η πιο γλυκιά εικόνα - Ανέβασε φωτογραφία με την κορούλα του!

Λιώσαμε με την ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάββας Πούμπουρας: Η πιο γλυκιά εικόνα - Ανέβασε φωτογραφία με την κορούλα του!

Μια πολύ γλυκιά ανάρτηση ήρθε από τον παρουσιαστή Σάββα Πούμπουρα, που πριν λίγο καιρό έγινε πατέρας. Δείτε την όμορφη φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς, όπως μαρτυρά και το γλυκό κείμενο με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή του. Να πούμε ότι η κορούλα που απέκτησε με την Αρετή Θεοχαρίδη ήρθε στον κόσμο πριν λίγο καιρό και οι δυο τους πλέουν πλέον, σε πελάγη ευτυχίας.

Ο γνωστός παρουσιαστής, που φέτος μας κρατάς συντροφιά στον ANT1 με την εκπομπή Best Friend's Fear, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους μια τρυφερή φωτογραφία με τον ίδιο να κρατά στην αγκαλιά του την μικρή Κύνθια, όπως έχει ονομαστεί το κοριτσάκι του ζευγαριού! Αυτό που είναι πραγματικά γλυκό είναι το κείμενο που έγραψε στην όμορφη εικόνα.

Ειδικότερα ο παρουσιαστής έγραψε στην φωτογραφία που ανέβασε: "Άυπνος, αλλά γεμάτος". Ότι πιο γλυκό διαβάσαμε σήμερα! Δεν νομίζετε;

Σάββας Πούμπουρας μωρό

Μάλιστα να πούμε ότι ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε πριν λίγες ημέρες για την κριτική που δέχεται η εκπομπή του! Δείτε τι είπε ο παρουσιαστής που πήρε θέση για όλα αυτά, με ανάρτησή του!

Η πιο γλυκιά ανάρτηση - Ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία με το μωράκι του - Δείτε την εικόνα!

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ηθοποιός της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα. Ο ίδιος και η σύζυγο του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και με την φωτογραφία για να το καλωσορίσει που δημοσίευσε, με τα πατουσάκια του νεογέννητου θα «λιώσετε».

Εκτός από ηθοποιός είναι χορευτής-χορογράφος και εδώ και πέντε χρόνια ζει έναν όμορφο έρωτα με την σύντροφο του, χορεύτρια Σταυριάνα Γαρνάβου την οποία παντρεύτηκε πρόσφατα στην Κέρκυρα, από όπου κατάγεται εκείνη.

Ο λόγος για τον Ιβάν Σβιτάιλο ο οποίος αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι του, που ήρθε στον κόσμο για να τον γεμίσει χαρά.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο με τα πατουσάκια του, τα οποία είναι για «φάγωμα».

κόρη Ιβάν Σβιτάιλο