Πατέρας για πρώτη φορά πρώην παίκτης του Survivor - Έγινε η αποκάλυψη

Έσκασε «βόμβα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πατέρας για πρώτη φορά πρώην παίκτης του Survivor - Έγινε η αποκάλυψη

Μια πολύ χαρμόσυνη αποκάλυψη έγινε μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor. Μάλιστα, έδωσε και λεπτομέρειες για το πως του αποκάλυψε η σύζυγος του το ευχάριστο γεγονός.

«Είναι έγκυος η γυναίκα μου. Δεν γινόταν να μην το πω γιατί έρχεται καις τα γυρίσματα του Your Face Sounds Familiar και η κοιλιά της φαίνεται. Τον Ιούνιο θα γεννηθεί το παιδί μας. Θα φτιάξω το δωμάτιο του παιδιού μου, θα μαγειρεύω γιατί πλέον η γυναίκα μου δεν μπορεί. Θα της κάνω όλα τα χατίρια. Το θέλαμε πολύ!», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Ο λόγος για τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί στον κόσμο με την αγαπημένη του, Γεωργία Αβασκαντήρα, το πρώτο τους παιδάκι. Επίσης, ο ηθοποιός αποκάλυψε και πως του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος.

«Είχαμε πάει στο Ναύπλιο και με είχε αιφνιδιάσει… Μου λέει βάλε τα καλά σου γιατί θέλω να σου δώσω ένα δώρο και λέω νυχτιάτικα να ντυθώ καλά μέσα στο σπίτι μου; Μου έδωσε κάτι και μέσα έγραφε family…. Όταν το έμαθα, η αντίδρασή μου ήταν αστεία, ο τόνος της φωνής μου πήγε πολύ ψηλά. Δεν ξέρω αν θα είμαι καλός πατέρας, αλλά θέλω να το ζήσω έντονα και με αφοσίωση».

Το καλοκαίρι ακόμη ένας πρώην παίκτης του Survivor έγινε μπαμπάς και από εκείνη την ημέρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Πρόκειται για έναν παίκτη που είχε προκαλέσει σάλο μέσα στο παιχνίδι.

Πατέρας πριν λίγους μήνες έγινε ακόμη ένας πρώην παίκτης του Survivor

Θυμάστε αυτόν τον παίκτη του Survivor; Πριν από λίγες ημέρες έγινε πατέρας και αυτή είναι η φωτογραφία του μωρού του. Τον γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και ήταν από τους πιο αγαπημένους παίκτες μέσα στο παιχνίδι.

Ο Γιάννης Τσίλης και η Λένα Αγελαδοπούλου παντρεύτηκαν, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου του 2019 και πριν από λίγες ημέρες ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και ολοκληρώθηκε η οικογενειακή τους ευτυχία.

Μάλιστα, ο Ολυμπιονίκης στο άθλημα της κωπηλασίας δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου και "λιώσαμε". Survivor - αποκάλυψη: Η παίκτρια με τις... ομοφυλοφιλικές τάσεις! Ποια είναι;

Μπαμπάς και γιος αν καταλάβαμε σωστά από την θαλασσί κουβέρτα πόζαραν μαζί στο φακό.

Survivor παίκτης πατέρας φωτογραφία μωρό