Γνωστός ηθοποιός πέταξε "καρφί' για την νέα ταινία του Μάρκου Σεφερλή!

Δείτε τι είπε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γνωστός ηθοποιός πέταξε

Για το ελληνικό σινεμά μίλησε ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι "ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τις ελληνικές ταινίες". Ο ίδιος ωστόσο πέταξε και μια φράση για την νέα ταινία του Μάρκου Σεφερλή, που θα συζητηθεί!

Ειδικότερα μιλώντας στην εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου" ο ηθοποιός Θάνος Τοκάκης μίλησε για την σχέση των Ελλήνων με το σινεμά σχολιάζοντας ότι το τελευταίο έχει ανάγκη από περισσότερο κόσμο! Και κάπου εκεί ήρθε και το "καρφί"!

Θάνος Τοκάκος

«Το ελληνικό cinema έχει ανάγκη τον κόσμο αυτή τη στιγμή. Ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τις ελληνικές ταινίες, και με αφορμή την ταινία του Μάρκου Σεφερλή, που λένε “α τι γίνεται”, πρέπει να ακούσουμε το γεγονός ότι αυτή η ταινία την πρώτη εβδομάδα έκανε 75.000 εισιτήρια, όταν η «Ευτυχία» έκανε 40.000. αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αφουγκραστούμε» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ένα δικό του κοινό, το οποίο πάντα τον ακολουθεί κι είναι πολύ σημαντικό. Και στο θέατρο δε νομίζω ότι παίρνει κάποιες καλές κριτικές. Δεν ξέρω καν αν γίνονται κριτικές… Άμα το “Χαλβάη 5-0” ξεπεράσει την «Ευτυχία» σημαίνει ότι η αισθητική οδεύει προς τα εκεί. Και το ερμηνεύουμε αντιστοίχως. Δε λέω αν είναι καλό ή κακό απαραίτητα» είπε ακόμα ο Θάνος Τοκάκης τον οποίο βλέπουμε φέτος στην ταινία "Ευτυχία"!

Να πούμε μιας και μιλάμε για τον Μάρκο Σεφερλή ότι πρόσφατα ο ηθοποιός ξέσπασε σε συνέντευξή του λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν ξέρει γιατί τον λένε ομοφοβικό. Δείτε τι είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο

Πριν το "καρφί" του γνωστού ηθοποιού η Έλενα Τσαβαλιά είχε μιλήσει για τα οικονομικά προβλήματα με τον Μάρκο Σεφερλή

Η Έλενα Τσαβαλιά βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου και έκανε αποκαλύψεις για την ζωή της με τον Μάρκο Σεφερλή που την συγκίνησαν. Αναφέρθηκε σε προβλήματα οικονομικά αλλά και προσωπικά που κανείς δεν γνώριζε ως τώρα.

Στο The 2night show εμφανίστηκε η Έλενα Τσαβαλιά και ήταν άκρως αφοπλιστική και πανέμορφη. Δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά σε αυτή δεν δείλιασε να μιλήσει για άγνωστες πτυχές της ζωής της, προσφέροντας μάλιστα στον ΑΝΤ1 ένα τεράστιο ποσοστό σε τηλεθέαση.

Η ηθοποιός - παρουσιάστρια συγκεκριμένα ανέφερε:

«Τα πρώτα χρόνια με τον Μάρκο ήταν πολύ δύσκολα απ’ όλες τις πλευρές, και προσωπικά και οικονομικά και επαγγελματικά γιατί τότε ο Μάρκος προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του και να σταθεί.

Δεν μπορούσα, δεν μπορώ ακόμη να σκεφτώ ότι θα έκανα κάτι λιγότερο για τον Μάρκο. Είναι ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να είμαι μαζί του, είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να κάνω οικογένεια μαζί του. Αλλά αυτός είναι για μένα ο σύντροφος της ζωής μου, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι λιγότερο.

Όπως λες ότι τον έχω στηρίξει, αντίστοιχα και ο Μάρκος με τον δικό του τρόπο, τη στιγμή που έπρεπε και για το λόγο που έπρεπε με στήριξε με όλη του τη δύναμη. Του το χρωστάω και θα του το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή».