«Έχω κάνει και εγώ αυτά τα κλισέδικα» - Απίστευτο ξέσπασμα από την Ελεονώρα Μελέτη για τις εκπομπές

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχω κάνει και εγώ αυτά τα κλισέδικα» - Απίστευτο ξέσπασμα από την Ελεονώρα Μελέτη για τις εκπομπές

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε με μια ανάρτηση της η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή τα κιλά κρέατος που μαγειρεύονται στις εκπομπές και δεν καταναλώνονται. «Έχω κάνει και εγώ αυτά τα κλισέδικα», έγραψε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της. Συγκεκριμένα, την Τσικνοπέμπτη δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο αποκαλύπτοντας πως αυτά που μαγειρεύονται δεν τρώγονται.

«Την ώρα που κάθε άνθρωπος σε όλο τον κόσμο (εκτός από τον 3ο κόσμο βέβαια) πετάει γύρω στα 150 κιλά φαγητό κατά μέσο όρο, το χρόνο, σε όλες τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, έχουν ψηθεί κ χαραμιστεί, αμέτρητα κιλά κρέατος. Κ επειδή έχω κάνει και εγώ αυτά τα κλισεδάκια κατά το παρελθόν, όχι, δεν καταναλώνονται ούτε τα μισά από τεχνικούς κ δημοσιογράφους. Κ δεν σχολιάζω ως vegetarian αλλά ως άνθρωπος που έχει την τύχη να μπορεί να φάει με άνεση κάθε μέρα, την ώρα που κάποιοι πεινούν», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη instagram

Πριν λίγες εβδομάδες, η Ελεωνόρα Μελέτη είχε επίσης ξεσπάσει απαντώντας σε follower της και λέγοντάς του πως "από σ3ξ δόξα τω Θεώ σκίζω". Τι της είπε πει;

Πριν το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή της είχε σοκάρει τραγουδίστρια για τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε

Μία γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, μέσα από συνέντευξή της, σοκάρει για τον ξυλοδαρμό της από θαμώνα του μαγαζιού που εμφανιζόταν. «Με χτύπησε βάναυσα» σχολιάζει!

Μία από τις καλεσμένες της Ελεονώρας Μελέτη, μίλησε ανοικτά για το περιστατικό που της συνέβη σε μαγαζί που εμφανιζόταν και τη συγκλόνισε.

Στην χθεσινή εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» εμφανίστηκε και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο λόγος για την Πωλίνα Απέργη, η οποία αποκάλυψε τα πάντα για τον ξυλοδαρμό της, ενώ μίλησε και για την υπόλοιπη ζωή της, την οποία χαρακτηρίζει ως "δράμα".

«Θαμώνας στο μαγαζί που τραγουδούσα με χτύπησε βάναυσα. Είμαι μια μητέρα μόνη και φοβήθηκα να δώσω έκταση στο περιστατικό. Η ζωή μου είναι ένα κακό μυθιστόρημα. Η μητέρα μου μας παράτησε όταν ήμουν πολύ μικρή. Στην εφηβεία έμαθα ότι η μητέρα μου ζει και επαναστάτησα. Στα 19 μου τη συνάντησα για πρώτη φορά».

Πωλίνα Απέργη ξυλοδαρμός